Ακόμη και πρώην υπουργοί αγανακτούν με τις πρακτικές της ΔΕΗ.

Η βουλευτής της ΝΔ Ζέττα Μακρή, πρώην υφυπουργός Υγείας μέχρι και τον τελευταίο ανασχηματισμό, με επιστολή της προς τον υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη ενημερώνει, δύο ημέρες μετά τον τραγικό θάνατο της 56χρονης στα Χανιά, ότι η ΔΕΗ Μαγνησίας έκοψε το ρεύμα σε τετραπληγικό στη Νέα Αγχίαλο.

Ο άνθρωπος έχει ανάγκη συνεχούς υποστήριξης από μηχάνημα οξυγόνου ενώ και η σύζυγός του αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, αφού πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Μάλιστα, μιλώντας στο newpost η κ. Μακρή περιγράφει την αναλγησία με την οποία αντιμετωπίστηκαν συγγενείς του τετραπληγικού, όταν ενημέρωσαν τις υπηρεσίες της ΔΕΗ για το πρόβλημα:

«Είναι η αλήθεια ότι δεν γνώριζε η ΔΕΗ το πρόβλημα γιατί δεν είχε γίνει έγγραφη δήλωση. Ενημερώθηκε από τους συγγενείς το αμέσως επόμενο πρωινό. Δυστυχώς δεν έδειξε καμία διάθεση να λύσει το πρόβλημα και χρειάστηκε παρέμβαση άνωθεν. Σε αυτή την ανάλγητη νοοτροπία της ΔΕΗ πρέπει να μπει ένα τέλος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Μανιάτης αφού έλαβε την επιστολή της κ. Μακρή έδωσε εντολή στον αρμόδιο υφυπουργό Ασημάκη Παπαγεωργίου, ο οποίος με τη σειρά του παρενέβη στη ΔΕΗ Μαγνησίας για να επανέλθει το ρεύμα στο σπίτι του ζευγαριού.

Έσωσαν τη ζωή τους… με ρουσφέτι.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook