Όπως σας είχε ενημερώσει το Flashnews.gr ο Δημήτρης Δοντσίδης αποτελεί παρελθόν για το Μινώταυρο και… παρόν για το ΙΝΚΑ (δείτε ΕΔΩ).
Ο έμπειρος αμυντικός μέσος μέσω γραπτής του δήλωσης που έστειλε στο Flashnews.gr θέλησε να ευχαριστήσει τον ιστορικό σύλλογο για τη συνεργασία που είχαν.
Αναλυτικά όσα αναφέρει:
«Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω την οικογένεια του Μινωταύρου (συμβούλιο, προπονητή, συμπαίκτες) για την άψογη συνεργασία που είχαμε, καθ\’ όλο το διάστημα που ήμουν μέλος της ως ποδοσφαιριστής.

Δεν θέλω βέβαια να παραλείψω και να μην αναφερθώ στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, του οποίου, ειδικά τη σεζόν που μας πέρασε, η συμβολή ήταν καθοριστική, ώστε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Χανίων και να στεφθούμε δευτεραθλητές Κρήτης.

Σίγουρα όμως δεν θα πρέπει να ξεχάσω και την ευκαιρία που μου δόθηκε από το συμβούλιο, προκειμένου να δουλέψω και ως προπονητής στις ακαδημίες της ομάδας. Γι\’ αυτό και το πιο μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στους ανθρώπους που το απαρτίζουν, καθώς επίσης και στους γονείς των παιδιών, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, προκειμένου η \”Μπαρτσελονέτα\” μου, όπως αποκαλούσα εγώ την μικρή αυτή ομάδα, να αγαπήσει το άθλημα και όχι μόνο…

Για προσωπικούς λόγους αποχωρώ από την ομάδα και της εύχομαι καλή συνέχεια στην πορεία της.

Δοντσίδης Δημήτριος»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook