Ο Νίκολας Βιγιαφάνε αποτελεί την πιο \”ηχηρή\” κίνηση της Επισκοπής για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Αργεντινός αριστερός χαφ βρίσκεται από τη Δευτέρα (28/07) στο Ρέθυμνο και συμμετέχει στην προετοιμασία της ομάδας.
Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Επισκοπής τονίζει ότι είναι χαρούμενος για την επιλογή του.
Αναλυτικά η ενημέρωση της Επισκοπής:
Ο Νίκολας Βιγιαφάνε δεν έχει ανακοινωθεί αλλά κάλλιστα μπορεί να θεωρείται ποδοσφαιριστής της ομάδας μας. Τη Δευτέρα (28/7) έκανε την πρώτη του προπόνηση και είχε μονάχα καλά λόγια να πει…

«Πραγματικά νιώθω πολύ καλά. Η πόλη του Ρεθύμνου είναι πολύ όμορφη. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Επισκοπή. Οι άνθρωποι της ομάδας μου έχουν φερθεί άψογα και περιμένω να τελειώσουν και τα τυπικά για τις ανακοινώσεις.
Περίμενα να γνωρίσω τον κόουτς και τους νέους μου συμπαίκτες και μπορώ να πω ότι με υποδέχθηκαν με τον πλέον ιδανικό τρόπο. Περισσότερα θα μπορούμε να πούμε σε λίγες μέρες».

\"\"

Την πρώτη πολύ γερή δόση από… Επισκοπή είχε την ευκαιρία να γευθεί ο Νίκολας Βιγιαφάνε. Ο Αργεντινός βρέθηκε τη Δευτέρα 28/7 στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. 
\"\"

 \"\"

Εκτός από τις ασκήσεις τακτικής, ο 25χρονος εσωτερικός μέσος (χρησιμοποιεί το αριστερό του πόδι), συμμετείχε και στο οικογενειακό διπλό το οποίο ήταν στην ουσία διδακτικού χαρακτήρα καθώς ο προπονητής μας κ. Ανυφαντάκης, από την πρώτη στιγμή θέλει οι ποδοσφαιριστές να κατανοήσουν πλήρως το σύστημα που θα ακολουθήσει φέτος η ομάδα μας.

\"\"

Ο Βιγιαφάνε παρ’ ότι κουρασμένος από το υπερατλαντικό ταξίδι, έδειξε ορεξάτος –κάτι που παραδέχθηκε (βλ. παρακάτω \”Η δήλωση της ημέρας\”) μετά το τέλος της προπόνησης- και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις έδειξε να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες.

Βελτιωτικές ασκήσεις φυσικής κατάστασης ακολούθησαν οι Μαραθιανός, Βελονάκης ενώ ο Τριχάκης ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook