Συνάντηση με τον Άλκη Καλαμπόκη, με την ιδιότητα του προέδρου του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου, έχει αυτή την ώρα ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης.

Η συνάντηση πραγματοποιείτε με αφορμή την επίσκεψη στην Κρήτη των εμπορικών ακολούθων των πρεσβειών Ευρωπαϊκών και άλλων χωρών με αντικείμενο την ανάπτυξη των εμπορικών σχέσεων για την αποτελεσματικότερη προώθηση των Κρητικών προιόντων στο εξωτερικό.

Επίσης το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, ενημερώνει τις επιχειρήσεις του Ρεθύμνου για την επικείμενη επίσκεψη στην Κρήτη ξένων διπλωματικών ακολούθων από τουλάχιστον 35 διπλωματικές αποστολές, κατά το διάστημα 15-19 Ιουνίου 2011.

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Προγράμματος Synergassia και συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης και τον αρμόδιο εθνικό φορέα για την προώθηση και υποστήριξη άμεσων επενδύσεων Invest in Greece. Η επίσκεψη περιλαμβάνει ημερίδα στην οποία θα παρουσιαστεί το επενδυτικό προφίλ της Περιφέρειας Κρήτης, και θα γίνουν παρουσιάσεις φορέων.

Την τρίτη ημέρα της επίσκεψης (17 Ιουνίου) οι επιχειρήσεις της Κρήτης που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον και έχουν εξαγωγική δυνατότητα, θα έχουν την ευκαιρία της κατ ιδίαν συζήτησης με τους ξένους διπλωμάτες με σκοπό τη διερεύνηση πεδίων συνεργασίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook