Τα «έχωσε» ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός στους 8 που υπέγραψαν το κείμενο των Ανεξάρτητων Δημάρχων, μεταξύ των οποίων είναι και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας.
Στις δηλώσεις του ο κ. Σγουρός αναφέρει ότι τώρα θυμήθηκαν ορισμένοι τον αυτοδιοικητικό και «ακομμάτιστο» ρόλο που πρέπει να έχουν, ενώ θεωρεί ότι κανείς δεν πρέπει να αμφισβητεί τα επιτεύγματα των Περιφερειών της Χώρας στην αξιοποίηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ.
Κλείνοντας τις δηλώσεις του κ. ο Γιάννης Σγουρός αναφέρει:

«Όσοι λοιπόν ψάχνουν δικαιολογίες, κατηγορώντας άλλους, ας κοιταχθούν στον καθρέπτη.

Οι αιρετές Περιφέρειες έχουν επάξια κατακτήσει τη θέση πως είναι και θα είναι ο φυσικός φορέας διαχείρισης του ΕΣΠΑ σε περιφερειακό επίπεδο.

Υστερόγραφο: Επιτιθέμενοι οι κ.κ. Δήμαρχοι στις αιρετές Περιφέρειες που πάσχισαν σε όλη τη διάρκεια της πρώτης θητείας τους να τους συμπαρασταθούν και να τους ενισχύσουν με τους πόρους του ΕΣΠΑ κινδυνεύουν να συμπεριλάβουν τον εαυτό τους στο χαρακτηρισμό βλαχοδήμαρχοι που αποδόθηκε από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και για το οποίο δεν είδαμε καμία απάντηση μέχρι τώρα όπως άλλωστε και σε άλλα θέματα». 

Μπορείτε να δείτε όλες τις δηλώσεις του κ. Σγουρού εδώ
Ο Παραπολιτικός

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook