Αρρωστημένα ζηλιάρης αποδείχθηκε, παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο σύζυγος μιας ξανθιάς γυναίκας, που πριν δύο εβδομάδες επισκέφθηκε δερματολόγο για να την εξετάσει. Το ζευγάρι είναι φρεσκοπαντρεμένο και διαμένει σε γειτονικό δήμο της Πάτρας. 
Η γυναίκα είχε εμφανίσει εξανθήματα σε πολλά σημεία του σώματός της και το ζευγάρι αποφάσισε να επισκεφθεί έναν δερματολόγο για να δει τι συμβαίνει. Ο νεαρός άνδρας δεν ήθελε με τίποτα να αφήσει τη γυναίκα του να πάει μόνη της αλλά όπως αποδείχθηκε αυτό δεν συνέβη επειδή ήθελε να βρίσκεται στο πλευρό της για συμπαράσταση αλλά επειδή δεν άντεχε να την αφήνει μόνη με έναν άνδρα ακόμα και αν επρόκειτο για τον δερματολόγο!
Και τελικά στο ιατρείο του δερματολόγου που πήγαν, στο κέντρο της Πάτρας, έγινε ο… κακός χαμός όταν ο γιατρός ζήτησε από τη γυναίκα να γδυθεί και να βγάλει ακόμα και τα εσώρουχά της γιατί έπρεπε να την εξετάσει στα γεννητικά της όργανα!
Ο νεαρός σύζυγός της όρμησε για να βουτήξει τον γιατρό, αφού θεωρούσε παράλογο ένας δερματολόγος να κάνει εξέταση στα απόκρυφα σημεία ενός ασθενή! Είναι χαρακτηριστικό ότι έγινε τέτοια φασαρία που μέχρι κι άλλοι ασθενείς που περίμεναν στο χολ μπήκαν στο γραφείο του δερματολόγου όταν είδαν την γραμματέα του να εισβάλλει τρέχοντας μέσα έχοντας ακούσει τις φωνές του ζηλιάρη συζύγου. Τελικά ο νεαρός σύζυγος καθησυχάστηκε και κάποιοι κατάφεραν να τον καλμάρουν και να ηρεμήσει, προκειμένου να συνεχιστεί η εξέταση της γυναίκας.
Τελικά το ζευγάρι αποχώρησε ενώ ο γιατρός δεν θέλησε να συνεχίσει το θέμα κινούμενος νομικά. Ελπίζοντας όπως είπε αργότερα, το πάθημα του νεαρού να του γίνει μάθημα…
dete.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook