Στη Β\’ Εθνική κατηγορία Γυναικών υδατοσφαίρισης θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, που τερμάτισε στην 5η θέση.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Στην Β’ Εθνική κατηγορία θα συνεχίσει ν’ αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο η γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, η οποία στους αγώνες που έδωσε για την τελική φάση του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Αυγούστου στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο, κατέκτησε την 5η θέση. 

Η ομάδα της Κλεάνθη Πενταράκη και του Τάσου Παραδά είχε σαν στόχο να βρεθεί τουλάχιστον στον ημιτελικό, αλλά στο παιχνίδι με το Βόλο γνώρισε την ήττα στο γκολ (5-4) με συνέπεια έτσι να μην τα καταφέρει. Στο άλλο δε παιχνίδι, στη φάση των Ομίλων, ηττήθηκε από τον αρκετά ισχυρότερο Ηλυσιακό με 15-6.
Η 5η θέση κρίθηκε στο παιχνίδι με το Οξυγόνο, όπου ο Ναυτικός Όμιλος επικράτησε με 11-6.
Την άνοδο στην Α2 πήραν ο Ποσειδών Ιλισίων και ο Ηλυσιακός, ενώ στην 3η θέση κατετάγη η Ηλιούπολη και στην 4η ο ΟΕΑ/ΝΑΒ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τον Ν.Ο. Χανίων ήταν τα εξής:

1η Αγωνιστική

ΟΕΑ/ΝΑΒ-Ν.Ο. Χανίων 5-4
Τα 8λεπτα: 2-1, 0-1, 2-1, 1-1
Ν.Ο. Χανίων (Κλεάνθη Πενταράκη – Τάσος Παραδάς): Κατσουλάκη, Καραβάνου 1, Μητράκη 1, Μαρκάκη, Μαραγκουδάκη, Μπεμπλιδάκη, Νεονάκη, Κουπάνη, Μπιτσάκη 2, Κουκουβιτάκη. 

2η Αγωνιστική

Ν.Ο. Χανίων-Ηλυσιακός 6-15
Τα 8λεπτα: 2-2, 1-3, 1-5, 2-5
Ν.Ο. Χανίων (Κλεάνθη Πενταράκη – Τάσος Παραδάς): Κατσουλάκη, Καραβάνου, Μητράκη 3, Μαρκάκη, Μαραγκουδάκη, Μπεμπλιδάκη, Νεονάκη, Κουπάνη, Μπιτσάκη, Κουκουβιτάκη 3.

Θέση 5-6

Οξυγόνο-Ν.Ο. Χανίων 6-11
Τα 8λεπτα: 1-3, 0-3, 0-3, 5-2
Ν.Ο. Χανίων (Κλεάνθη Πενταράκη – Τάσος Παραδάς): Κατσουλάκη, Καραβάνου, Μητράκη, Μαρκάκη, Μαραγκουδάκη 1, Μπεμπλιδάκη 6, Νεονάκη, Κουπάνη 1, Μπιτσάκη 1, Κουκουβιτάκη 2.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook