Με στόχο να παραμείνει στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Α.Ο. Κεραμειά για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η ιστορική περσινή 3η θέση \”γέννησε\” προσδοκίες στον ΑΟΚ, που φέτος έκανε την έκπληξη όσον αφορά την τεχνική ηγεσία, δίνοντας τα \”κλειδιά\” σε έναν από τους πιο καταξιωμένους προπονητές στα Χανιά, τον Γιώργο Ανδρεαδάκη. 
Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση για τον αγιασμό και την έναρξη της προετοιμασίας:

«Με ολιγόλεπτη ομιλία προς τους παίκτες από τον πρόεδρο Γιώργο Μπουρμπάκη, αλλά και τον προπονητή Γιώργο Ανδρεαδάκη, πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Νεροκούρου η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση του Α.Ο. Κεραμειά για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Από την πρώτη στιγμή, δόθηκε βάρος στην ψυχολογία, τη φυσική κατάσταση, τη συνεργασία και ταχύτητα στον αγωνιστικό χώρο.
Εκτός των νέων αποκτημάτων της ομάδας, πλην του Κλαούντιο Μπαργιάμι, ο οποίος θα έρθει στα Χανιά στο τέλος του μήνα, αλλά και ορισμένων δικαιολογημένων απουσιών παλαιών ποδοσφαιριστών, η ευχάριστη έκπληξη για τους παρόντες ήρθε από τη συμμετοχή στην προπόνηση του επί σειρά ετών επιθετικού του Α.Ο. Κεραμειά, Γιάννη Λιονάκη, ο οποίος δεν αποκλείεται να φορέσει και πάλι τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.
Το παρόν στο γήπεδο έδωσε σχεδόν σύσσωμο το Δ.Σ., αλλά και οι Κώστας Μανωλακάκης και Νεκτάριος Μπουρμπάκης, τον οποίο μάλιστα ευχαρίστησε ιδιαιτέρως ο Γιώργος Ανδρεαδάκης για τη συνεργασία που θα έχουν.
Κατά τη διάρκεια φιλικού διτέρματος, αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό ο Βασίλης Λεβάκης, χωρίς να εμπνέει κάποια ανησυχία η κατάστασή του.
Οι προπονήσεις θα συνεχίζονται σε καθημερινή βάση στο γήπεδο των Νεροκούρου με βάση το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί για τη χρήση του γηπέδου.
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Κεραμειά ευχαριστεί ιδιαίτερα τον κ. Σπύρο Σκορδυλάκη για τη φετινή χορηγία στις φανέλες προπόνησης της ομάδας μας.
Ευχόμαστε υγεία, ευγενή άμιλλα και σεβασμό μεταξύ όλων των ομάδων και των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο.
Καλή αγωνιστική χρονιά!»

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook