Υψηλές προσδοκίες έχει για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Α.Ο. Κεραμειά, σύμφωνα με τον νέο τεχνικό της ομάδας Γιώργο Ανδρεαδάκη, που… γύρισε μία νέα σελίδα στην καριέρα του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη \”πρώτη\” του ΑΟΚ:

«Οι προσδοκίες μας φέτος είναι υψηλές. Νομίζω ότι υπάρχει αρκετά καλό υλικό. Αν γίνει μία ανάλογη δουλειά, αν η ομάδα δείξει το πρόσωπο που μπορεί να δείξει και τα παιδιά μπαίνοντας στο γήπεδο παίρνουν αυτό που πρέπει να πάρουν, γιατί όχι να μην έχουμε υψηλούς στόχους, θα έλεγα τους υψηλότερους. Όλες οι ομάδες ξεκινάνε με προσδοκίες φέτος. Το πρωτάθλημα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γιατί είναι πολλές ομάδες ενισχυμένες. Αυτό που θα ευχηθώ και στους δικούς μου ποδοσφαιριστές και στους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων είναι υγεία και αγάπη σε αυτό που κάνουν.»

Μπουρμπάκης: \”Κάθε αγώνας να είναι σημαντικός\”

\"\"
Από την πλευρά του ο πρόεδρος των Κεραμειών Γιώργος Μπουρμπάκης επισήμανε ότι η ομάδα ξεκινάει δυναμικά τη νέα σεζόν:

«Πάνω απ’ όλα να έχουμε υγεία. Να έχουμε μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Ξεκινάει δυνατά, δυναμικά να μπει στο πρωτάθλημα. Κάθε παιχνίδι, κάθε αγώνας να είναι σημαντικός και να τον κερδίζει η ομάδα μας.»

Δείτε το σχετικό βίντεο με πλάνα και από την \”πρώτη\” από το kerameiafc.gr:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook