Τη διαβεβαίωση του αναπληρωτή υγείας ότι δεν θα κλείσει το νοσοκομείο της Ιεράπετρας και δεν θα μετατραπεί σε Κέντρο Υγείας ζήτησε και πήρε από τον κ.Λεωνίδα Γρηγοράκο, κατά τη σύσκεψη που έγινε στην 7η ΥΠΕ Κρήτης, ο διοικητής του νοσοκομείου Γιώργος Ματαλλιωτάκης.

Απόδειξη μάλιστα των προθέσεων του υπουργείου Υγείας για την επίλυση των προβλημάτων του νοσοκομείου της Ιεράπετρας είναι και το ραντεβού που κλείστηκε στο υπουργείο στην Αθήνα στο διάστημα από 5 μέχρι 10 Σεπτεμβρίου μετά και την συνάντηση που είχε με τον βουλευτή Λασιθίου κ. Δερμιτζάκη και φορείς της Ιεράπετρας, στο περιθώριο της σύσκεψης.

Στη σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας που θα συμμετάσχουν οι βουλευτές και φορείς του νομού Λασιθίου καθώς και οι διοικητές των νοσοκομείων, θα συζητηθούν όλα τα προβλήματα υγείας του νομού.

Παράλληλα ο κ. Ματαλλιωτάκης ζήτησε την ενίσχυση των κλινικών του νοσοκομείου Ιεράπετρας ιδιαίτερα της Παθολογικής Κλινικής με κατ εξαίρεση πρόσληψη μόνιμου παθολόγου και την άμεση λειτουργία της Γυναικολογικής Κλινικής,

Μιλώντας και σαν περιφερειακός σύμβουλος Ηρακλείου ο κ. Ματαλλιωτάκης τόνισε στον υπουργό ότι η ανάπτυξη του Νότου της Κρήτης περνά και μέσα από την υγεία.

\”Δεν μπορούμε να μιλάμε για ανάπτυξη στην διαρκώς αυξανόμενη τουριστικά νοτια Κρήτη, αλλά και στη νότια πλευρά του νομού Ηρακλείου και Λασιθίου, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ματαλλιωτάκης, αν υποβαθμίστούν και αποδυναμωθούν οι δομές και οι υπηρεσίες υγείας.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook