Πριν από λίγες ημέρες, ο Τζώνη Καλημέρης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παντού» και, μεταξύ άλλων, έκανε ένα δημόσιο παράπονο για τον Μάρκο Σεφερλή. Αυτό που ενόχλησε τον Τζώνη Καλημέρη είναι ότι ο ηθοποιός δεν του απάντησε ποτέ θετικά ή αρνητικά στην πρόταση που έκανε για να αναλάβει τα «ηνία» δικής του εκπομπής στον Alpha

Μέσω συνέντευξής του, στο My Tv, ο γνωστός performer «απολογήθηκε» για το γεγονός, λέγοντας χαρακτηριστικά «Μια κουβέντα κάναμε με τον Τζώνη Καλημέρη, όπως κάναμε και με το Star για ένα άλλο πρότζεκτ, χωρίς όμως να δώσουμε τα χέρια. Πέρα από αυτό όμως, πάντα έλεγα και στις συνεντεύξεις μου ότι προέχει για εμένα το Mega, αφού με το συγκεκριμένο κανάλι είχε γίνει μία κουβέντα πριν από το j2US, ότι τον επόμενο χειμώνα θα επιχειρούσαμε να κάνουμε ένα βραδινό σόου.

Και με τον Τζώνη -τον οποίο και ευχαριστώ για την πρόταση που μου έκανε- όντως μιλήσαμε. Μάλιστα, μου μίλησε και για τα οικονομικά, ώστε να δούμε αν είμαστε σύμφωνοι, ενώ μου είπε ότι με ήθελε για την απογευματινή ζώνη αλλά και για ένα σίριαλ στον Alpha. Εγώ του απάντησα ότι θα μιλήσω πρώτα με το Mega. Συγκεκριμένα, η κουβέντα μας έγινε την περίοδο του ανεβάσματος της παράστασης Allou Fun Mark, οπότε του είπα “Είμαι πνιγμένος τώρα, να γίνει η πρεμιέρα, να μιλήσω και με το mega και μετά να πάρω την τελική απόφαση”. Και είναι κάτι που έλεγα και στα κανάλια, ότι δηλαδή μιλούσα με 3 σταθμούς ταυτόχρονα, δεν είναι κρυφό αυτό. Μετά έκανα την κουβέντα με το Mega και πριν προλάβω να απαντήσω στον Τζώνη, ανακοινώθηκε από τον σταθμό ότι θα είμαι τελικά εκεί.

Εντάξει, έπρεπε να του απαντήσω στο τηλέφωνο. Βέβαια εγώ ως χαρακτήρας είμαι τελείως διαφορετικός από αυτό που βγαίνει προς τα έξω, είμαι πολύ πιο ντροπαλός και συνεσταλμένος και δεν το έκανα γιατί απλώς δεν ήξερα τι να του πω. Δεν υπήρχε όμως κανένα άλλο θέμα. Του ζητάω συγγνώμη αν τον στενοχώρησα γιατί ήταν πολύ εντάξει απέναντι μου, πολύ ειλικρινής και με τιμάει η πρόταση του. Αλλά να ξεκαθαρίσω, σίγουρα δεν είχαμε συμφωνήσει για κάτι. Ότι κάναμε μια κουβέντα αναλυτική και λεπτομερή για το τι ακριβώς θέλει από εμένα, την κάναμε. Εγώ –και το ξέρει ο κόσμος αυτό- όταν δίνω κάπου τον λόγο μου, χωρίς καν να υπάρχει χαρτί, τον τηρώ πάντα».

Όσο για το γεγονός ότι το Πρωινό mou φέτος θα είναι «ένα βουναλάκι που δεν είναι τόσο εύκολο για εκείνο», όπως τόνισε ο Τζώνη Καλημέρης, ο Μάρκος Σεφερλής είπε «Για να το είπε ο Τζώνη, ο οποίος ξέρει την τηλεόραση πάρα πολύ καλά, θα έχει δίκιο. Οτιδήποτε καινούργιο κάνουμε είναι βουναλάκι, αλλά έχω περάσει πολλά βουναλάκια στη ζωή μου και τα έχω ανέβει χωρίς τη βοήθεια κανενός, παρά μόνο με τη βοήθεια δικών μου ανθρώπων, συνεργατών και απ’ την άλλη πλευρά με τραβούσε ο κόσμος προς τα πάνω για να μπορέσω να ανέβω. Έτσι πιστεύω και τώρα, με τη βοήθεια καλών συνεργατών και ανθρώπων που με αγαπούν και με στηρίζουν και με τη βοήθεια του κόσμου που θα μας βλέπει από το σπίτι, ότι θα το ανέβουμε και αυτό το βουναλάκι και θα περιμένουμε να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο».

protothema.gr