Αρκετές δοκιμές είχε την ευκαιρία να κάνει ο Γιάννης Χριστόπουλος, στο πρώτο εντός έδρας φιλικό του Πλατανιά, απέναντι στον Ηρόδοτο (2-0).
Ο προπονητής της Χανιώτικης ομάδας χρησιμοποίησε συνολικά 23 ποδοσφαιριστές, σε ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές φάσεις, αλλά οι \”ερυθρόλευκοι\” είχαν ικανοποιητική απόδοση.

\"image\"
Στο πρώτο μέρος ο Κοκκαλάς ξεκίνησε κάτω από την εστία, με τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς τ\’ αριστερά τους Ζουμπουλάκη, Ιτούα, Νέπλιακ, Ντεντάκη. Ο νεαρός Σέχου με τον Αγκιλέρα αποτέλεσαν το δίδυμο των αμυντικών μέσων, με τον Φιγκέιρα να κινείται σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής κινούνταν ο Γιακουμάκης και στο αριστερό ο Τσοντάκης, με τον Τόρες στην κορυφή της επίθεσης. Στο ημίχρονο πέρασαν στο ματς ο νεαρός Χαλκιαδάκης και οι Σούκιας, Μπεριάν, ενώ μετά το 70\’ ο Μεσσήνιος τεχνικός άλλαξε και την υπόλοιπη ενδεκάδα. 
Στο 28\’ ο Τσοντάκης με ωραία μπαλιά \”σέρβιρε\” μισό-γκολ στον Γιακουμάκη, που, αφού απέφυγε και τον Μακρυωνίτη, με πλασέ άνοιξε το σκορ, για να διαμορφώσει το τελικό 2-0 ο Τσουράκης με πλασέ, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

\"image\"

Παρά την προειδοποίηση της ΠΑΕ Πλατανιάς για… σφήκες, βρέθηκαν φίλαθλοι στα Περιβόλια για να παρακολουθήσουν το ματς, αφού ο Δήμος Χανίων -που ανέφερε ότι είχε ενημερωθεί καθυστερημένα για την διεξαγωγή του αγώνα- είχε προχωρήσει σε απεντόμωση.
Το δυνατό \”τεστ\” για τον Πλατανιά είναι την Κυριακή (10/08, 19:00) με τον Εργοτέλη στα Περιβόλια.

\"image\"

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Κοκκαλάς (75’ Περιστερίδης), Ζουμπουλάκης (75’ Αποστολόπουλος), Ιτούα (75’ Μπανανά), Νέπλιακ (75’ Δημήτρης), Ντεντάκης (75’ Ζαραδούκας), Σέχου (75’ Τέτε), Αγκιλέρα (46’ Σούκιας), Φιγκέιρα (75’ Γουνδουλάκης), Γιακουμάκης (46’ Χαλκιαδάκης, 75’ Τσουράκης), Τσοντάκης (46’ Μπεριάν), Τόρες (75’ Ναζλίδης).
Ηρόδοτος (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Μακρυωνίτης, Κοζυράκης, , Μπαλάφας, Γεωργόπουλος, Πρωτογεράκης, Ρουσσάκης, Γενιτσαρίδης, Γιαπιντζάκης, Χαλκιαδάκης, Κλωνάρης, Μωραΐτης.
Έπαιξαν και οι: Σπανός, Χατζηανδρέου, Χαρίτος, Μεράι, Αχιλλέως, Μαυρίδης, Σκουλάς, Δερμιτζάκης, Προβιδάκης, Τσομπανάκης, Μαγάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook