Συναγερμός σήμανε απόψε στις 9:25 μμ , στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, όταν έγινε κλήση για πυρκαγιά σε αυτοκίνητο που ήταν εν κινήσει και στο οποίο υπήρχαν επιβάτες. 

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και ευτυχώς το ζευγάρι των Χανιωτών που επέβαινε στο αυτοκίνητο, σώθηκε χάρη στην ψυχραιμία του οδηγού και με την βοήθεια της τύχης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ το αυτοκίνητο κινείτο στην αρχή της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, λίγα μέτρα απο την πλατεία Δικαστηρίων, ο οδηγός αντιλήφθηκε κάποιους καπνούς να βγαίνουν απο το καπό του κινητήρα. 

Αμέσως είπε στην σύζυγό του να κατέβει και στην συνέχεια ο ίδιος με ψυχραιμία στάθμευσε το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου και κατέβηκε.

Δευτερόλεπτα μετά, ο κινητήρας τυλίχθηκε στις φλόγες, αλλά η πυρκαγιά κατασβέστηκε άμεσα - και πριν πάρει διαστάσεις - απο τους τέσσερις Πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο με δύο οχήματα.Την έρευνα για την αιτία της πρόκλησης της φωτιάς έχει αναλάβει το ανακριτικό της Π.Υ.ΧανίωνΔείτε και φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του Flashnews.gr τον οποίο και ευχαριστούμε.

Ναπολέων Σαραντίδης
[email protected]

Flashnews.gr