Σε πολύ καλό δρόμο έδειξε ότι βρίσκεται ο Πλατανιάς, ενόψει της πρεμιέρας της Super League.

Η Χανιώτικη ομάδα μπορεί να αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Εργοτέλη, στα Περιβόλια, αλλά έδειξε πολύ καλή εικόνα και περισσότερη διάθεση στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης από τον αντίπαλο της, που θέλει ακόμα δουλειά.
Στο 62\’ ο Αποστολόπουλος πάσαρε στον Ναζλίδη, που πλάσαρε τον Καβουσάκη, που απέκρουσε με τη βοήθεια του δοκαριού, αλλά στην επαναφορά ο επιθετικός του Πλατανιά \”σημάδεψε\” σωστά για το 1-0. Στο 72\’ ήρθε η ισοφάριση με εκπληκτικό γκολ του Ρέντζα.
Πέρα από το δοκάρι του Ναζλίδη στη φάση του γκολ, δύο φορές στάθηκε άτυχος ο Γουνδουλάκης στο 17\’ και στο 58\’ και μία ο Γιουσούφ για τον Εργοτέλη στο 88\’.

\"image\"

\"image\"

\"image\"

\"image\"

Πλατανιάς Χανίων (Γιάννης Χριστόπουλος): Περιστερίδης (46′ Ολιμπά), Αποστολόπουλος (67′ Ντεντάκης), Μπανανά (75′ Σέχου), Δημήτρης (75′ Ιτούα), Ζαραδούκας (75′ Κουλιμπαλί), Μαχαμάτ (75′ Τέτε), Μενδρινός (75′ Φιγκέιρα), Γουνδουλάκης (75′ Τσοντάκης), Τσουράκης (75′ Γιακουμάκης), Μπεριάν (46′ Αγκιλέρα), Ναζλίδης (75′ Τόρες).

Εργοτέλης (Χουάν Φεράντο): Τσέρνι (46′ Καβουσάκης), Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Αλβαρόντο, Μπαμ Μπαμ (53′ Μπρούνο), Κοζορώνης, Κοιλιάρας, Χαντί, Γιουσούφ, Δωματάς (64′ Κουιρουκίδης), Στράους (75′ Μπουρσέλης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook