Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια για την εκλογή του καθηγητή-πολιτικού μηχανικού Μανόλη Βεληβασάκη στην Προεδρία του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών και εύχεται στον ίδιο και σε όλα τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου κάθε επιτυχία στο έργο τους.

«Η Περιφέρεια Κρήτης συνεργάζεται και στηρίζει την ομογένεια όπου γης. Η καρδιά του νησιού μας χτυπά και στις πέντε ηπείρους, παντού όπου ζουν Κρητικοί, όπου κατοικούν φίλοι του νησιού μας», αναφέρει σε δήλωση του ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, και προσθέτει:

«Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών αποτελεί το συνδετικό κρίκο της ομογένειας και το καλύτερο πρεσβευτή μας για την προβολή της Κρήτης, του πολιτισμού της, του τουρισμού της, των ποιοτικών προϊόντων της.

Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του νέου Προέδρου Μανόλη Βεληβασάκη, και των μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου. Η Περιφέρεια Κρήτης βρίσκεται δίπλα και συμπαραστέκεται στο πολύτιμο έργο που παράγει το Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών. Μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα για την πρόοδο του νησιού μας».