Σε ανάρτηση του Βουλευτή Ηρακλείου Λ. Αυγενάκη στον προσωπικό του λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με την απαίτηση του κ. Λ. Γρηγοράκου να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους οι Διοικητές των ΠΑΓΝΗ- Βενιζελείου αναφέρονται τα εξής:

"Ο κ. Γρηγοράκος, Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, εκτός του ότι δεν ενημέρωσε κανέναν από τους Βουλευτές του Νομού ερχόμενος στο Ηράκλειο, για να συμμετέχουμε και εμείς στον διάλογο για τα μεγάλα προβλήματα της δημόσιας υγείας, διαιωνίζοντας παλιές παλαιοκομματικές τακτικές, επιμένει σήμερα στη παραίτηση των Διοικητών των ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου, μετα τα καθόλου κολακευτικά γεγονότα που όλοι γίναμε θεατές και που φυσικά προσβάλουν καθε Δημοκράτη πολίτη σε αυτη τη χώρα. 

Αντί να συμβάλει σε έναν ουσιαστικό διάλογο με σκοπό τη συζήτηση με τους εκπροσώπους της ιατρικής και νοσηλευτικής κοινότητας των νοσοκομείων, καθώς και των εκπροσώπων των εργαζομένων αλλά ακόμα και ασθενών, ζητά παραιτήσεις διοικητών, υποβαθμίζοντας με αυτές τις νοοτροπίες αντεκδίκησης το έργο και την εικόνα της Κυβέρνησης"