Ηλιοφάνεια με υψηλές θερμοκρασίες σε ολόκληρη τη χώρα, περιμένουμε την Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 21 έως 37 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 22 έως 38 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 20 έως 37 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 25 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη με τη μέγιστη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου να φτάνει στους 36 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο και στις Κυκλάδες ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.
Ηλιοφάνεια και ζέστη περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 37 βαθμούς Κελσίου αλλά στις παραθαλάσσιες περιοχές θα είναι 3-4 βαθμούς Κελσίου χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, μέτριοι στο Σαρωνικό και τοπικά ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό.
Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νότιοι σχεδόν μέτριοι.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook