Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες κράτησε το γλέντι του Κισσαμικού με τον Μανώλη Κονταρό και το συγκρότημά του.

Πλήθος κόσμου έδωσε το "παρών" στην εκδήλωση, όπου παρευρέθηκαν και αρκετοί επίσημοι αθλητικοί και τοπικοί φορείς.

Η σχετική ενημέρωση:

«Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του την καλοκαιρινή εκδήλωση του Κισσαμικού στο Naya Beach Bar.
Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τους ήχους των τραγουδιών του μοναδικού Μανώλη Κονταρού και του συγκροτήματός του.
Από την Ε.Π.Σ. Χανίων παρευρέθηκαν ο β' αντιπρόεδρος Γιώργος Ζαγουράκης, ο αναπλ. ταμίας Κυριάκος Σαριδάκης, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Κώστας Μητριτσάκης, το αναπληρωματικό μέλος Δημήτρης Ούτας και τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας Παναγιώτης Γιαννακάκης και Δημοσθένης Δεδότσης. Τον Σύνδεσμο Προπονητών εκπροσώπησε ο γεν. γραμματέας Δημήτρης Ανθούσης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ακόμα ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κισσάμου, Θοδωρής Σταθάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Σημαντηράκης, ο Κισσαμίτης δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας "Παραπολιτικά", Γιάννης Κουρτάκης και εκπρόσωποι ομάδων.»

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Ξεκίνησε ο "7ος Κισσαμίτικος Αύγουστος"Αρκετοί επισκέπτες βρέθηκαν την πρώτη μέρα του "7ου Κισσαμίτικου Αυγούστου", στο περίπτερο του Κισσαμικού, όπου υπάρχουν επίσημα προϊόντα της ομάδας.

Η σχετική ενημέρωση:

«Ο "7ος Κισσαμίτικος Αύγουστος" ξεκίνησε την Τρίτη (12/08) το απόγευμα με τη συμμετοχή και της ομάδας μας.
Το περίπτερο του Κισσαμικού από την πρώτη ημέρα προσέλκυσε εκατοντάδες επισκέπτες, που είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν επίσημα προϊόντα με το σήμα της ομάδας μας. Στο περίπτερο υπάρχει και ειδικός χώρος για την εγγραφή μελών στον Κισσαμικό.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Αυγούστου και οι ώρες λειτουργίας του περιπτέρου είναι 18:30-23:30.»

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.


Flashnews.gr