Μετά από την αποχώρηση, όπως όλα δείχνουν, της Ελεονώρας Μελέτη από το κανάλι του Star, ήρθε η σειρά να αποχωρήσει ύστερα από 14 χρόνια επαγγελματικής πορείας και ο αρχισυντάκτης της εκπομπής Μεσημεριανή Μελέτη.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ανακοίνωσε την αποχώρηση του ο Θέμης Μάλλης, ο οποίος φαίνεται πως βαδίζει και αυτός στα χνάρια της παρουσιάστριας.

Ο ίδιος έγραψε: «Μετά από 14 χρόνια, έκλεισε σήμερα ένας «κύκλος»… Κι είναι δύσκολο και ταυτόχρονα περίεργο να θέλεις μέσα σε λίγες λέξεις, να κλείσεις συναισθήματα, γεγονότα και αναμνήσεις μιας τόσο σημαντικής σχέσης, δεκατεσσάρων ολόκληρων χρόνων!.. Γιατί στη δική μου τη «δουλειά», που είναι κάτι παραπάνω από «επάγγελμα», μια σχέση τέτοιας διάρκειας και με τόσες συγκινήσεις, μόνο στο στενό όριο ενός επαγγελματικού πλαισίου δεν μπαίνει. Εδώ και λίγες ώρες, το Star αποτελεί παρελθόν, τουλάχιστον για την καθημερινότητά μου. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι που όλα αυτά τα χρόνια μοιράστηκα την καθημερινότητά μου, θα γίνουν «παρελθόν». Άλλωστε μαζί τους, στο Star, έζησα μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου. Είπαμε, αυτή η «δουλειά», είναι πολλά παραπάνω. Και όσα μου έδωσε το Star ήταν πολλά παραπάνω… Σας ευχαριστώ όλους! Ξέρω ότι φεύγω από μια «παρέα» φίλων και καλών συναδέλφων. Κι αυτό είναι ίσως το σημαντικότερο, το μεγαλύτερο και το πιο ανεκτίμητο κέρδος. Καλή συνέχεια σε όσους «αφήνω» στο υπέροχο κτήριο της οδού Βιλτανιώτη στην Κάτω Κηφισιά. Ελπίζω ότι, όχι μόνο οι ευχές σας, αλλά και η ουσιαστική σας στήριξη, θα με βοηθήσουν σε όσα καινούργια ετοιμάζω…»
themis

Επίσης, ανέβασε μία φωτογραφία, η οποία δείχνει τον αρχισυντάκτη να βρίσκεται πίσω από τις κάμερες την ώρα της μεσημεριανής εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη, και ως λεζάντα έγραψε «Αντίο Star»!

themis malis
Ωστόσο, αυτό σχολίασε και ο Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος κι εκείνος εργαζόταν στο παρελθόν στο Star: «Αγαπημένε μου Θέμη σου εύχομαι από την καρδιά μου καλή συνέχεια την οποία αξίζουν άνθρωποι και δημοσιογράφοι σαν και σένα! Με πολύ αγάπη».

Άραγε θα δούμε και τον Θέμη Μάλλη στο κανάλι του Έψιλον ή θα ασχοληθεί πιο βαθιά με τα κοινά;

peoplegreece.com