Το πτώμα μίας γυναίκας της οποίας η κόρη της είχε υποσχεθεί να τη θάψει δίπλα στον τελευταίο της σύζυγο, βρέθηκε έπειτα από τέσσερα ολόκληρα χρόνια μουμιοποιημένο πάνω στο κρεβάτι της στο Γκίλμπερτ της Αριζόνα στις ΗΠΑ.


Συγκεκριμένα, η Τζάνετ Παλόουν Ντελατόρε βρήκε την 98 ετών μητέρα της Τζόζεφιν νεκρή πάνω στο κρεβάτι της το Σεπτέμβριο του 2010. Τότε είχε πει στον γιο της ότι θα τη θάψει στο Σικάγο. Ωστόσο, φέτος βρέθηκαν απομεινάρια της σορού της πάνω στο ίδιο κρεβάτι, σε ένα σπίτι στο Leah Lane που όπως το χαρακτήρισαν οι αστυνομικοί που το εντόπισαν, μοιάζει με σπίτι -χωματερή σκουπιδιών.

Σύμφωνα με τις αρχές, η Τζάνετ δήλωσε στην ανάκριση πως πανικοβλήθηκε και νόμιζε πως η αστυνομία θα την θεωρούσε υπεύθυνη για τον θάνατο της μητέρας της, βασιζόμενη στην άθλια κατάσταση στην οποία ήταν το σπίτι. Η Τζάνετ θεωρούσε ότι η αστυνομία θα νόμιζε ότι την παραμελούσε και ότι εξ αιτίας αυτού πέθανε. Ετσι, αποφάσισε να αφήσει τη μητέρα της εκεί που την βρήκε να κείτεται νεκρή, κι έμεινε εκεί μέχρις ότου την ανακαλύψει η αστυνομία κάτω από μια κουρελιασμένη κουβέρτα στις 28 Ιουνίου 2014.

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα δήλωσαν πως ήταν προφανές ότι κειτόταν εκεί για πάρα πολύ καιρό.

Ο λόγος που οι αρχές πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι της φρίκης ήταν γιατί ο πρώην σύζυγος της κόρης της αποθανούσας, Γουίλιαμ Ντελατόρε, κέρδισε έπειτα από δικαστικό αγώνα, τον έλεγχο του σπιτιού, επειδή εκείνη είχε μείνει πίσω στις πληρωμές.

Οσο για τον γιο της Τζάνετ, τον Νέιθαν, εκείνος δήλωσε στους αστυνομικούς πως πριν από τέσσερα χρόνια είχε μετακομίσει από το σπίτι για να πάει να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο, και όχι πολύ αργότερα από αυτό, πληροφορήθηκε τηλεφωνικά από τη μητέρα του ότι η γιαγιά του απεβίωσε και ότι επρόκειτο να θαφτεί δίπλα στον τελευταίο σύζυγό της στο Σικάγο.

Πάντως, αν και μέχρι στιγμής, η αστυνομία, δεν έχει αποκλείσει ακόμη κανένα ενδεχόμενο, ακόμη και αυτό της εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο, οι αρχές τονίζουν πως πιθανότατα η Τζάνετ να λέει την αλήθεια.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook