Ο Μιχάλης Δόριζας ειναι ένας νεαρός σερβιτόρος του BASS με καταγωγή απο το Θιάκι αλλα ζει στο νησί ας με την οικογένειά του πάνω απο 17 χρονια.

Σημερα (Δευτέρα 11/8) μεταξύ 11.30 πμ και 12,00μμ ρήκε σήμερα κάτω από κάθισμα της καφετέριας φάκελο με το ποσό των 2500 ευρώ.

Χωρίς δεύτερη σκέψη παρέδωσε αμέσως τον φάκελο στον ιδιοκτήτη της καφετέριας και μαζί άρχισαν να αναζητούν τον άνθρωπο που έχασε τον φάκελο από τους πελάτες που είχαν καθίσει στο σημείο ανεύρεσης.

Τελικά ο δικαιούχος του φακέλου βρέθηκε και πανευτυχής παρέλαβε τον φάκελο με τα χρήματα του. Ο άνθρωπος αυτός θέλει να κρατήσει την Ανωνυμία του, ο οποίος όμως θέλει να ευχαριστήσει και να συγχαρεί δημόσια τόσο τον Μιχάλη όσο και τον ιδιοκτήτη του BASS για το ήθος τους και είναι αυτός που έδωσε στο Kefalonia press την είδηση.

Ο Μιχάλης είναι ολόκληρος ένα χαμόγελο, πάντα πρόθυμος και αγαπητός σε όλους τους πελάτες της γνωστής καφετέριας του Αργοστολίου. Ηρθε στην Κεφαλονιά ως φοιτητής των ΤΕΙ , παρέμεινε μετά την αποφοίτησή του καθώς εν τω μεταξυ ήρθαν και οι γονείς του.Όταν τον ρώτησα «τι σκέφτηκες Μιχάλη όταν βρήκες τον φάκελο? Δίστασες να τον παραδώσεις»

Απαντάει άμεσα και κοφτά. «Ούτε δευτερόλεπτο. Σήμερα όποιος κυκλοφορεί με χρήματα θα είναι για να καλύψει μια μεγάλη του ανάγκη. Τα χρήματα αμέσως έπρεπε να επιστραφούν στον δικαιούχο”.

Μπράβο Μιχάλη! Παράδειγμα ανθρωπιάς και λεβεντιάς.

kefaloniapress.gr.