Οι πρώτες φωτογραφίες του Ιουνίου επιβεβαίωσαν τις φήμες. Τώρα νέες «ανεπίσημες» διαρροές αποκαλύπτουν και το όνομά του. Δεν πρόκειται απλά για την αναβάθμιση του KTM 1190 Adventure αλλά ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο 2015.
Με τις νέες φωτογραφίες που κάνουν τώρα τον γύρο του Διαδικτύου βλέπουμε ότι κατά το αυτοκόλλητο στο ρεζερβουάρ, το μοντέλο θα ονομάζεται «KTM 1290 Super Adventure». Η επικρατούσα άποψη είναι πως φορά τον θηριώδη κινητήρα του Super Duke R με τα 1.301 κυβικά.
Δεν περιμένουμε βέβαια να διαθέτει και τα 177 άλογα εκείνου, αν και μια τέτοια επιλογή -όσο τρελή κι αν φαίνεται-, θα έκανε το Super Adventure να ξεχωρίσει με επιβλητικό τρόπο από τον ανταγωνισμό. 
Άλλα στοιχεία διαφοροποίησης, όπως αναφέραμε ήδη στα μέσα Ιουνίου, είναι το μεγαλύτερο ρεζερβουάρ, τα πιο σύνθετα ηλεκτρονικά βοηθήματα και η καλύτερη κάλυψη από το αναβαθμισμένο φέρινγκ. Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές μέσα από την ΚΤΜ θα συνδυάζει τον σπορ χαρακτήρα με τουριστική «πολυτέλεια» -όπως βέβαια αντιλαμβάνονται τους όρους αυτούς οι Αυστριακοί.
Η νέα μοτοσυκλέτα θα κάνει προφανώς το ντεμπούτο της στην γερμανική Έκθεση της Κολωνίας, Intermot, τον Οκτώβριο. Μένει να δούμε αν θα αντικαταστήσει το «νορμάλ» 1190 Adventure ή θα τρέξει παράλληλα με αυτό.
newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook