Ευχαριστημένος από την αντίδραση των παικτών του στο φιλικό με τον Εργοτέλη παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Σούλης Παπαδόπουλος.
Πάντως δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην περιπέτεια υγείας του γενικού αρχηγού Ευτύχη Σκουλούδη.
Ο προπονητής του ΑΟΧ αναλυτικά ανέφερε τα εξής:

«Εμείς έχουμε διαλέξει να παίξουμε δυνατά φιλικά, όπως έγινε και στο Καρπενήσι επάνω, εκτός από το πρώτο φιλικό που κάναμε εδώ. Παίζουμε με ομάδες που είτε είναι στην Super League είτε είναι στην Football League και έχουν στόχο την άνοδο και  χτίζουμε μια ομάδα που να μην χάνει και να έχει την νοοτροπία.
Στα άλλα παιχνίδια είχαμε καταφέρει και είχαμε προηγηθεί όμως κατά την γνώμη μου δεν είχαμε διαχειριστεί  σωστά το αποτέλεσμα, μιλάω για το Καρπενήσι, ήμασταν πολύ καλύτεροι από τις άλλες ομάδες και θα έπρεπε να κερδίσουμε.
Θα ήθελα, αν και ποτέ δεν θες να δέχεσαι γκολ, να δω την ομάδα μου να μένει πίσω στο σκορ απέναντι σε μια ομάδα που είναι και πιο έτοιμη από εμάς, γιατί την άλλη εβδομάδα αρχίζει το πρωτάθλημα τους όπως ξέρουμε και μια κατηγορία πιο πάνω για να δούμε πως θα αντιδράσουμε.
Νομίζω ότι αντιδράσαμε πάρα πολύ καλά, πετύχαμε την ισοφάριση, νομίζω ότι ήταν ένα  καλό παιχνίδι και για τον Εργοτέλη που ετοιμάζεται την άλλη εβδομάδα γιατί ήταν ένα καλό τεστ γιατί πιστεύω τον κοντράραμε στα ίσα αλλά και για εμάς για την δική μας προετοιμασία.»

Για τους νέους παίκτες

«Εκτός από τον Γουέλκαμ που έχει αποκτηθεί και τον ξέρουμε από πέρυσι και μπορεί να μας βοηθήσει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης το είδαμε και σήμερα αν και το παιδί είναι μόνο 7-8 μέρες μαζί μας, είδαμε ότι έχει την ποιότητα, έχει την ταχύτητα το είδαμε και στην φάση του πέναλτι που κέρδισε. Αυτές τις λίγες μέρες που είναι μαζί μας έχουμε δουλέψει αυτές τις φάσεις στον κενό χώρο. Τα άλλα δυο παιδιά δεν έχουν αποκτηθεί ακόμα θα δούμε αν αποκτηθεί ένας, μπορεί και κανένας, είναι όμως δυο παιδιά προπονούνται μαζί μας, ήταν και στο Καρπενήσι, κάνουν την προσπάθεια τους. Μας λείπανε και δυο τρία παιδιά τα προστατεύσαμε όπως είναι ο Κρητικός, ο Μαρτσάκης, που είναι παίκτες που τους υπολογίζουμε. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και αυτό που μου άρεσε είναι ότι όταν μείναμε πίσω στο σκορ βρήκαμε την δυνατότητα να παίξουμε όπως πρέπει να παίξουμε για να ισοφαρίσουμε. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν στο δεύτερο ημίχρονο, εντάξει ο Εργοτέλης δεν έκανε πολλές αλλαγές γιατί ετοιμάζεται  για την επόμενη εβδομάδα, εμείς κάναμε 4-5 αλλαγές εκεί χάσαμε τον ρυθμό μας για 10-15 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο.»

Για τον κόσμο

«Τα Χανιά έχουνε πάρα πολύ κόσμο το ξέρουμε, το ξέρω και εγώ το γνωρίζω, μου αρέσει αυτό.Νομίζω ότι παρ’ όλο που έχει ζέστη και θα μπορούσαν να ήταν σε κάποια παραλία, εντάξει μαθαίνουν κιόλας την δουλεια που κάνουμε ήρθαν και έδειξαν ότι αγαπάνε την ομάδα. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να τους ευχαριστήσουμε. Η ομάδα θα πρέπει να ξέρετε έπαιξε έχοντας στο μυαλό της και τον Γενικό Αρχηγό Ευτύχη Σκουλούδη που είχε μια περιπέτεια με την υγεία του και του ευχόμαστε καλή ανάρρωση.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook