Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των παικτών του κόντρα στον Πλατανιά εξέφρασε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης στο Μάλεμε ο Σπύρος Μπαξεβάνος.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του 43χρονου προπονητή του Κισσαμικού:

«Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παιδιών. Παίξανε απέναντι σε μία ομάδα της Super League, που είναι πιο έτοιμη από εμάς. Είμαι ευχαριστημένος, γιατί παρότι ηττηθήκαμε με 1-0, νομίζω ότι δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες η ομάδα του Πλατανιά. Δείξαμε καλή αμυντική συμπεριφορά και είχαμε και κάποιες ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ. Είμαι ικανοποιημένος με βάση και το χρονικό διάστημα που έγινε αυτό το φιλικό αλλά και από την απόδοση των παιδιών που αγωνίστηκαν.»

Για την προετοιμασία:

«Είμαστε σε καλό δρόμο. Ακόμα τα παιδιά κάνουν διπλές προπονήσεις. Σίγουρα είναι κουρασμένα, αλλά σκοπός μας είναι να είμαστε έτοιμοι στην αρχή του πρωταθλήματος. Γι\’ αυτό τον λόγο δουλεύουμε, για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι την πρώτη αγωνιστική.»

H πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (18/08)

Σε χαλαρούς ρυθμούς έγινε η πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (18/08) για τον Κισσαμικό, που μπήκε αισίως στην τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας του. 

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook