Ο ΟΦΗ συνεχίζει την προετοιμασία του καθώς έχει μπει στην τελική ευθεία για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (23/8) στις 19:15 στο «Θ.Βαρδινογιάννης», για την πρώτη αγωνιστική της Super League. 
Η ομάδα επέστρεψε στις προπονήσεις και όσοι αγωνίστηκαν ως βασικοί στο φιλικό με τον Πλατανιά έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε φουλ ρυθμούς. Το πρόγραμμα της προπόνησης ακολούθησαν κανονικά οι Τζορτζ, Αρτόλα και Φραγκουλάκης ενώ ο Μιλιάζες ακολούθησε επίσης το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος. Ο Σίσιτς έκανε ατομικό σε πολύ αυξημένους ρυθμούς. 
Ο Τζενάρο Γκατούζο είδε αρκετούς από τους παίκτες οι οποίοι είχαν τραυματισμούς να επιστρέφουν σε φουλ ρυθμούς, κάτι που σημαίνει ότι θα έχει περισσότερες επιλογές όσον αφορά την βασική εντεκάδα στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Θεραπεία ακολούθησαν οι Αγριμάκης και Ροβίθης όπως και ο Μειτέ ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο. 
Ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός ακόμα παίκτη ώστε να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook