Σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης εντοπίστηκε η 22χρονη καλλονή Αταουί Ντενγκ-Χόπκινς από το Σουδάν, η οποία αγνοείτο επί σχεδόν δύο εβδομάδες, ανέφερε στο CNN ντετέκτιβ του αστυνομικού τμήματος Νέας Υόρκης.

Η αστυνομικός Κέλι Ορτ δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες για την κατάσταση του μοντέλου που στον χώρο της μόδας είναι πιο γνωστή ως Αταουί Ντενγκ.

Νωρίτερα η αστυνομία της Νέας Υόρκης είχε απευθύνει έκκληση προς το κοινό να παράσχει πληροφορίες για το 22χρονο μοντέλο, καθώς η τύχη της νεαρής κοπέλας αγνοείτο επί 12 ημέρες.

Η τελευταία φορά που κάποιος είχε δει την 22χρονη μαύρη καλλονή από το Σουδάν ήταν την Τετάρτη 6 Αυγούστου στην 48η Λεωφόρο κοντά στην Τάιμς Σκουέαρ, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Η αστυνομία είχε δώσει μάλιστα τα στοιχεία της κοπέλας: Η καλλονή από το Σουδάν έχει ύψος 1,85 μέτρα, βάρος 50 κιλά έχει μαύρα μαλλιά και σκούρο δέρμα, αλλά στην ανακοίνωση-περιγραφή της αστυνομίας δεν αναφέρονταν τα χαρακτηριστικά του ενδύματος που φορούσε κατά τη στιγμή της εξαφάνισής της.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης, η κοπέλα πιθανόν να έπασχε από κατάθλιψη.

Η νεαρή γυναίκα είναι διεθνώς αναγνωρίσιμη από τα ξυρισμένα μαλλιά της και γνωστή στο χώρο της μόδας από τις πασαρέλες της Νέας Υόρκης και του Παρισιού.

Εχει συνεργαστεί με πολλούς μεγάλους οίκους μόδας, όπως ο Οσκαρ ντε λα Ρέντα και ο Ζαν Πολ Γκοτιέ, ενώ έχει φωτογραφηθεί για μεγάλα περιοδικά μόδας όπως το Vogue, το Glamour, το Elle και άλλα.

Η νεαρή κοπέλα είχε μεταναστεύσει με την οικογένειά της στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2004, και εγκαταστάθηκε το 2008 στη Νέα Υόρκη.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook