Την ευκαιρία να μείνουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση και να ξεφύγει και λίγο η σκέψη τους από τον σκόπελο της αδειοδότησης είχαν το Σάββατο το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που επικράτησαν με 3-0 του Ρούβα σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο ΒΑΚ. 
Το σκορ για τον ΟΦΗ άνοιξε στο 35΄ της αναμέτρησης ο Μπούρμπος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γαλανόπουλου ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Ρούσεφ με απευθείας εκτέλεση φάουλ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. 
Το τελικό 3-0 πέτυχε στο 51΄ με πολύ ωραίο τέρμα ο Αγρίτης όταν με μονοκόμματο δεξί βολέ στην κίνηση μετά από σέντρα του Κάλαϊτζιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χριστοδουλάκη. 

ΟΦΗ: Μπαρτζώκας, Μπούρμπος, Πίτσος, Μπερτίν, Γεωργίου, Βερόν, Ρόβας, Ζορμπάς (23΄ Γαλανόπουλος), Βλόνταρτσικ, Παπουλής, Ρούσεφ. 

Στο Β μέρος χρησιμοποιήθηκαν οι παρακάτω παίκτες: 
Βεζυρίδης, Ουκάρ, Γαλανόπουλος, Πίτσος, Ζαχαράκης, Ρόβας, Κατσικογιάννης, Κάλαϊτζιτς, Αγρίτης, Μπούρμπος, Καμπάνταης. 

Ρούβας : Ψαρουλάκης (41΄ Χριστοδουλάκης), Πατελής (41΄ Λαγουδάκης), Αργυράκης, Ραβανός (41΄ Βαρούχας), Τζανάκης, Χαλκιαδάκης, Μικρόπουλος (41΄ Μπριλάκης), Χαραλαμπάκης, Αντωνάκης (33΄ Ξυλούρης), Ταβλαδωράκης (41΄ Γιαννακάκης), Φουκαράκης (41΄ Καρδαμήτσης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook