Στην Πάτρα βρέθηκε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων Γιώργος Βούρβαχης.
Στο περιθώριο των κληρώσεων για την Α\’, Β\’ κατηγορία και το Κύπελλο, η Ε.Π.Σ. Αχαΐας δια του προέδρου της Δημήτρη Μπαλαφούτη βράβευσε τον κ. Βούρβαχη, για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

\"\"

Μαζί του στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο ταμίας της Ε.Π.Σ.Χ. Σταύρος Χατζηδημητρίου, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών και μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας Παναγιώτης Γιαννακάκης και ο ιδιοκτήτης της Italmarket.gr Άκης Παινεσάκης. 

\"\"

Η σχετική ενημέρωση της ΕΠΣΧ:

«Σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, στο Μιντιλόγλι Πατρών, την Τετάρτη 20 Αυγούστου, πραγματοποίησε τις κληρώσεις των διοργανώσεων της η Ε.Π.Σ. Αχαΐας. 
Στο περιθώριο των κληρώσεων βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Αχαΐας κ. Δημήτριο Μπαλαφούτη ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. και Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων κ. Γεώργιος Βούρβαχης, για την σημαντική προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Τον κ. Βούρβαχη στην εκδήλωση συνόδευσαν ο Ταμίας της Ε.Π.Σ.Χ. κ. Σταύρος Χατζηδημητρίου και ο Πρόεδρος του Σ.Δ.Π. Χανίων και Μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας/Ε.Π.Σ.Χ. κ. Παναγιώτης Γιαννακάκης

Με αφορμή την βράβευσή του και την παρουσία του στις κληρώσεις Α\’, Β\’ Κατηγορίας και Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Αχαΐας ο κ. Βούρβαχης ανέφερε: 

«Ευχαριστώ θερμά και ειλικρινά τους ανθρώπους της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας για την πρόσκληση που μου απηύθυναν και για την τιμή που μου επιφύλαξαν. Η εκδήλωση στην οποία παρέστην ήταν άψογη απ’ όλες τις απόψεις. Διαπίστωσα ότι η Ένωση επιτελεί ένα πολύπλευρο έργο, που δεν αφορά μόνο στην οργάνωση των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, αλλά και στην αναβάθμιση των υποδομών και των εγκαταστάσεων. Αξίζουν τα συγχαρητήρια μας στην ΕΠΣ Αχαΐας για τις προσπάθειες που καταβάλλει, καθώς επίσης τη συνδρομή και τη συμπαράστασή μας».»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook