Μετά την επισημοποίηση της ανόδου του στην Α\’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Χανίων ο Ιδομενέας προχωράει στην στελέχωση του ρόστερ του ώστε να μπορέσει να φανεί ανταγωνιστικός τη νέα αγωνιστική περίοδο.
\"\"

Για πρώτη φορά στην πολυετή καριέρα του ο Μιχάλης Σκουμπάκης αποχωρίζεται τα χρώματα της Δόξας

\"\"

Ο Μιχάλης Κοκολαντωνάκης 

Ο ιστορικός σύλλογος του Γαλατά \”θωράκισε\” τη θέση του τερματοφύλακα με την απόκτηση του πολύπειρου Μιχάλη Σκουμπάκη από τη Δόξα Παχιανών (σχεδόν μία… ζωή στα μελανόλευκα) και των Μιχάλη Κοκολαντωνάκη (είχε παραχωρηθεί πέρσι από τη Δόξα στον Διαγόρα), Γιώργου Καρπαθάκη (Ηρακλειώτης γκολκίπερ από την Ιωνία 2000).
\"\"

Ο Γιώργος Καρπαθάκης

\"\"

Ο αγέραστος Παπαδοκοκολάκης 

Ακόμα στον Ιδομενέα επέστρεψε από το ΙΝΚΑ ο… αειθαλής Παπαδοκοκολάκης και αποκτήθηκε από την ίδια ομάδα ο Γιώργος Πετράκης, γνωστότερος ως \”Ράμπο\”, με σπουδαία καριέρα σε νεαρή ηλικία στην Ιωνία. 
\"\"

Ξανά στη δράση για τον Ιδομενέα ο \”Ράμπο\”

Σημαντική είναι και η επιστροφή του πολύπειρου Γιώργου Θεοδωράκη (κεντρική φωτ.) από την Α.Ε. Κυδωνίας και του νεαρού Βασίλη Γιαννολάρη από την Ιωνία 2000. Τη φανέλα του Ιδομενέα θα φορέσει ξανά και ο Δασκαλάκης, που γύρισε από τον Χάλη, ενώ γνωστοποιήθηκε και η μεταγραφή του Πετρά από την Άμιλλα.
\"\"\"\"

Επέστρεψαν Γιαννολάρης, Δασκαλάκης

Στην τεχνική ηγεσία έχει επανέλθει από την Ιωνία 2000 ο Γιώργος Μουριζάκης, με άμεσο συνεργάτη του τον Γιάννη Γρηγοράκη. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook