Μαθητές, φοιτητές , νέοι καλλιτέχνες και εκπαιδευτικοί από το χώρο της συμπληρωματικής εξωσχολικής εκπαίδευσης ενώνουν τη φωνή τους σε μια εκδήλωση με θέμα: «Η Μεσόγειος, η δική μας θάλασσα», που θα γίνει στην Sabbionara , (απέναντι από την Πύλη της Άμμου), την Τρίτη 26 Αυγούστου 2014, ώρα 6 – 12 μ.μ.

Η εκδήλωση αποσκοπεί στην ανάδειξη πτυχών της μεσογειακής πολιτιστικής ταυτότητας και προβάλλει το καθολικό αίτημα προστασίας της θάλασσας και του ευρύτερου μεσογειακού χώρου μέσα από βιντεοπροβολές, εικαστικές δημιουργίες, θεατρικό δρώμενο, που θα παρουσιαστεί στις 8 μ.μ. και μουσικά ακούσματα, στις 10 μ.μ. Απευθύνεται σε παιδιά, σε νέους και σε ανθρώπους κάθε ηλικίας.

Για την προετοιμασία και διοργάνωση της εκδήλωσης συνεργάστηκαν το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «Διαλεκτική», το Βιβλιοπωλείο LIbrairie , το Εικαστικό Εργαστήρι του Αερόστατου, το Εικαστικό Εργαστήρι «Χώρος», τον Κόσμο του Μικρού Παιδιού, το Εικονοτόπιο (βιντεοφωτογραφίσεις) , το Centro Galileo , το Κέντρο Ισπανικής Γλώσσας Contigo, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ντ. Αλιγιζάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook