Ιδανικά ξεκίνησε τη θητεία του στη Νίκη Βόλου ο Βασίλης Σκούρτης.
Ο, γεννημένος στα Χανιά, Αλβανός μέσος των \”νεοφώτιστων\” της Super League πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ στην πρεμιέρα της ομάδας του στο \”Καραϊσκάκη\”.
Κόντρα στον Ολυμπιακό, στον οποίο πριν λίγα χρόνια έκανε… όργια στην ομάδα Νέων, ο Σκούρτης σημείωσε ένα γκολ που ίσως βρεθεί και στις υποψηφιότητες για το βραβείο της 1ης αγωνιστικής.
Ο 22χρονος επιθετικός \”άδειασε\” αρχικά τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και στη συνέχεια τον άλλοτε άσο της Μπαρτσελόνα Ερίκ Αμπιντάλ, ολοκληρώνοντας με ιδανικό πλασέ τη φάση. 

Μπορεί το γκολ αυτό να μείωσε απλά την έκταση της ήττας της ομάδας του (3-1), αλλά ήταν ένα δείγμα του ταλέντου του Σκούρτη, που επέστρεψε φέτος στην Ελλάδα, μετά από μία χρονιά στη Ρόντα και δύο στην Πορτογαλία με Τοντέλα και Βιλαβερντένσε.

Μετά το τέλος του ματς δήλωσε στην κάμερα της nova:

«Η διαφορά ποιότητας και εμπειρίας φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο. Σταθήκαμε καλά όμως και στο β\’ καταφέραμε να χαλάσουμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού, να κάνουμε φάσεις και να σκοράρουμε.

Ήμουν ενθουσιασμένος που θα παίξω στο «Γ. Καραϊσκάκης». Όταν ήμουν στις ακαδημίες δεν είχα την ευκαιρία. Είμαι ευχαριστημένος. Κοιτάμε το επόμενο ματς. Ο Διαμαντάκος πάει πού καλά και του εύχομαι καλή επιτυχία».

Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε πετύχει γκολ και κόντρα στην ΑΕΚ, σε φιλική αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook