Δεν έχει προηγούμενο αυτό που έκανε μια μητέρα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, η συγκεκριμένη μητέρα ανάγκαζε με το ζόρι στην κόρη της να καταναλώνει τροφές που ήταν μολυσμένες με ταινίες (σκουλήκια-παράσιτα που ζουν στο έντερο) προκειμένου να την κάνει να αδυνατίσει για να πάρει μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς!

Το περιστατικό αναμένεται να προβληθεί με περισσότερες λεπτομέρειες στην εκπομπή "Untold Stories of the E.R.".

Όταν το κορίτσι άρχισε να νιώθει έντονους πόνους στο στομάχι και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, κανείς δεν φαντάστηκε την πραγματική αιτία. Αρχικά οι γιατροί την εξέτασαν για πιθανή εγκυμοσύνη, αλλά ο υπέρηχος δεν έδειξε κάτι τέτοιο.

Το πρόβλημα έγινε εμφανές όταν η κοπέλα πήγε με πολλούς πόνους στην τουαλέτα. Εκεί τρόμαξε και η ίδια με αυτό που είδε στην λεκάνη αφότου είχε τελειώσει και ενημέρωσε τους γιατρούς, οι οποίοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό με αυτό που αντίκρυσαν: Το νερό στην τουαλέτα ήταν γεμάτο με σκουλήκια-ταινίες, τα οποία κολυμπούσαν ανεξέλεγκτα προσπαθώντας να βγουν από την τουαλέτα!

Ύστερα από σχετική έρευνα οι γιατροί έμαθαν προς έκπληξή τους ότι η μητέρα της κοπέλας είχε προμηθευτεί παρανόμως από το Μεξικό ένα χάπι γεμάτο με αυγά σκουλικιών-ταινία και πίεσε με το ζόρι την κόρη της να το πάρει ως "χάπι αδυνατίσματος" προκειμένου να χάσει κιλά ενόψει ενός διαγωνισμού ομορφιάς στον οποίο είχε δηλώσει το παιδί της να λάβει μέρος.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το πότε ακριβώς συνέβη το συγκεκριμένοι περιστατικό και το αν έχουν ασκηθεί οι κατάλληλες ποινικές διώξεις στην μητέρα.

onmed.gr