Ο ΟΦΗ ξεκίνησε τον πρωτάθλημα της Super League με νίκη καθώς επικράτησε του Παναιτωλικού με 1-0, με γκολ που σημείωσε ο Αντώνης Πετρόπουλος στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 91’. 
Ο Τζενάρο Γκατούζο μετά την επίτευξη του τέρματος μπήκε στο γήπεδο και πανηγύρισε μαζί με τους παίκτες του. Ο Ιταλός τεχνικός αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο αλλά μετά τη λήξη συνέχισε να αγκαλιάζει τους ποδοσφαιριστές του, δείχνοντας τη χαρά του για το αποτέλεσμα και το καλό ξεκίνημα της ομάδας του. 
Ο ΟΦΗ θα μπορούσε να είχε ανοίξει και νωρίτερα το σκορ καθώς είχε αρκετές κλασσικές ευκαιρίες αλλά ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού έκανε πολύ καλό παιχνίδι με σημαντικές αποκρούσεις. Ο Παναιτωλικός στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε ρυθμούς δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες όπως αυτή στο 50ο λεπτό με τον Κάπελ ο οποίος όμως νικήθηκε από τον Λόρια. 
\"\"
ΟΦΗ (Γκατούζο): Λόρια, Αντελέγιε, Μεϊτέ, Τριποτσέρης, Ραζάκ, Μακρής, Στάθης, Αρτόλα (71’ Λαμπρόπουλος), Μιλιάζες (81\’ Κουστιανικούλης), Περογαμβράκης, Πετρόπουλος. 
Στον πάγκο: Δασκαλάκης, Μονιάκης, Φραγκουλάκης, Κάλαϊτζίτς, Φάζος. 
Παναιτωλικός (Χάβος): Μπρακάλι, Κουτρομάνος, Κέβιν, Μαλεζάς, Κούσας, Κόρμπος, Παπουτσογιαννόπουλος (63’ Ρουμπουλάκου), Μαρτίνες (90+2\’ Θεοδωρίδης), Μύγας (46’ Καλογέρης), Καπέλ, Άλβες. 
Στον πάγκο: Στεφανάκος, Θεοδωρίδης, Μήλιος, Ετζενγκέλε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook