Την καλή εμφάνιση θα πρέπει να κρατήσει για τη συνέχεια ο Πλατανιάς, σύμφωνα με τον Θωμά Ναζλίδη.
Ο αρχηγός της Χανιώτικης ομάδας, που επέστρεψε σε επίσημο ματς μετά από περίπου 9 μήνες, συμπληρώνοντας 30 συμμετοχές στη Super League, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της nova.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η ομάδα μπήκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν καλύτεροι, είχαμε μεγαλύτερη ουσία στο παιχνίδι μας και κόντρα στη ροή δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ θα έλεγα. Από εκεί και πέρα ο Ατρόμητος απέκτησε πλεονέκτημα, εμείς πιέσαμε όσο μπορούσαμε, δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις, αλλά δεν καταφέραμε την ουσία, που είναι το γκολ.»

Για το αν αποτελεί δικαίωση για τον Πλατανιά η καλή εμφάνιση, παρά τη δυσπιστία που υπήρχε για το αν μπορούσε να \”δέσει\” γρήγορα η ομάδα με τόσα νέα πρόσωπα: 

«Δυστυχώς αυτό που κρατάμε μόνο είναι η καλή εμφάνιση. Θα θέλαμε να συνδυαστεί με ένα καλό αποτέλεσμα. Σίγουρα η καλή εμφάνιση μας δίνει δύναμη για να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο και να βελτιωθούμε σε κάποιες αδυναμίες που έχουμε και ευελπιστούμε να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα»

Για τη δική του επιστροφή στα γήπεδα:

«Από την πρώτη στιγμή που είχα αυτό το ατυχές συμβάν στο μυαλό μου ήταν το πότε θα επιστρέψω. Σήμερα είμαι ευλογημένος που αγωνίστηκα μετά από εννιά σχεδόν μήνες σε επίσημο παιχνίδι και ευχαριστώ πολύ τον Θεό που με έχει υγιή να αγωνίζομαι ξανά όπως θα το ήθελα» 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook