Με δυο προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του ΑΟ Χανιά ενόψει του σημαντικού αγώνα με την Κόρινθο που θα γίνει τη Κυριακή στο Ε.Σ. Στάδιο για την 18η αγωνιστική. Οι Σεληνιωτάκης και Βουρβαχάκης απείχαν από τη προπόνηση της Τρίτης καθώς έχουν υποστεί διάστρεμμα.

Ο τραυματισμός του πρώτου (προίκα από τον αγώνα στα Ψαχνά) δεν δείχνει σοβαρός και πιθανότητα τις επόμενες μέρες ο 21χρονος μέσος να ενσωματωθεί στο κανονικά πρόγραμμα προπονήσεων, ώστε να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Προμπονά. Αντίθετα ο Βουρβαχάκης που απείχε από τα δυο τελευταία παιχνίδια της ομάδας (με Αίαντα και Ηρακλή) δύσκολα θα προλάβει αφού ο τραυματισμός του είναι πιο σοβαρός.

Αντίθετα ο Αντωνόπουλος ο οποίος είχε προσβληθεί από ίωση που είχε σαν αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στον αγώνα της Κυριακής με τον Ηρακλή είναι καλά και ακολουθεί κανονικά τη προετοιμασία της ομάδας.

Τέλος, απόψε θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της διοίκησης με τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να συζητήσουν τα οργανωτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα. Η συνάντηση γίνεται με αφορμή τις δηλώσεις του Μιχάλη Περράκη τη περασμένη εβδομάδα μετά τον αγώνα με τον Αίαντα Σαλαμίνας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook