Τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας έβαλε από την Πέμπτη (28/08) ο Α.Ο. Χανιά.
Το πρώτο δείγμα γραφής σε επίσημο ματς επί ημερών Σούλη Παπαδόπουλου ήταν κάτι παραπάνω από θετικό με τον ΑΟΧ να επικρατεί του Αλίμου με σκορ 4-0. 
Τον… δρόμο για τη νίκη άνοιξε από νωρίς ο Μανωλάς με το γκολ που πέτυχε στο 5\’, για να γίνει η συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο.
Εκεί ο ΑΟΧ εκμεταλλεύτηκε άριστα τα κενά στην άμυνα των φιλοξενούμενων και έφτασε στην επίτευξη ακόμα τριών γκολ. 
Στο 49\’ αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας του Αλίμου Μπαντίκος, που απέκρουσε με το χέρι εκτός περιοχής και αφού πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια ο 16χρονος Μαυρίδης φρόντισε να τον… καλωσορίσει στο ματς ο Καραλής, με ασύλληπτο φάουλ στο 53\’.
Στο 59\’ ο Πάγκαλος έκανε το 3-0 με πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο νεαρός γκολκίπερ της φιλοξενούμενης ομάδας πάνω στον Καραλή.
Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Καραγιάννης στο 88\’ με πλασέ, έπειτα από την μπαλιά του Γουέλκαμ. 

Φάσεις-γκολ
5’ ΓΚΟΛ: Κόρνερ του Καραγιάννη, κεφαλιά του Μανωλά και 1-0.
21’ Σουτ του Δωροβίνη άουτ.
24’ Κόρνερ του Καραλή, ο Μανωλάς προσπάθησε να σκοράρει ξανά με το κεφάλι, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
37’ Δυνατό σουτ του Καραγιάννη, η μπάλα ελάχιστα έξω από την εστία.
43’ Ο Κρητικός αποφεύγει δύο παίκτες του Αλίμου και ενώ είναι σε θέση βολής προσπάθησε να αποφύγει και τρίτο με αποτέλεσμα να «κοπεί», με χλιαρές διαμαρτυρίες ότι ο αμυντικός του Αλίμου τον σταμάτησε με χέρι.
47’ Ο Καραλής βγαίνει μόνος του στην πλάτη της άμυνας αλλά ο Μπαντίκος αποκρούει το πλασέ του, με την κεφαλιά που επιχειρεί στην επαναφορά να απομακρύνεται από τον Καλαϊτζίδη.
49’ ΚΟΚΚΙΝΗ: Ο Πάγκαλος βγήκε στην πλάτη της άμυνας, ο Δάρρας κόντραρε την προσπάθειά του και ο Μπαντίκος που είχε βγει εκτός περιοχής απέκρουσε ενστικτωδώς με το χέρι με αποτέλεσμα να αποβληθεί και θέση κάτω από την εστία να πάρει ο 16χρονος Μαυρίδης, που χειροκροτήθηκε από τον κόσμο του ΑΟΧ.
53’ ΓΚΟΛ: Μετά από τέσσερα λεπτά από τη φάση της αποβολής ο Καραλής ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα, αφού είχε πρώτα επαφή με το οριζόντιο δοκάρι (2-0).
58’ ΠΕΝΑΛΤΙ: Εξαιρετική μπαλιά του Παγώνη στην πλάτη της άμυνας για τον Καραλή, που αποφεύγει τον Μαυρίδη και ανατρέπεται με τον Φουκάκη να δίνει το πέναλτι και να… χαρίζεται στον νεαρό γκολκίπερ δίνοντας κίτρινη.
59’ ΓΚΟΛ: Ο αρχηγός του ΑΟΧ Ντίνος Πάγκαλος εκτέλεσε ψύχραιμα το πέναλτι σημειώνοντας το 3-0.



62’ Προσποιήσεις του Πάγκαλου μέσα στην περιοχή και σουτ που αποκρούει ο Μαυρίδης.
66’ Ιδανική σέντρα του Παγώνη, δυνατό σουτ του Πάγκαλου άουτ.
76’ Σέντρα του Καμινιώτη, η μπάλα κοντράρει σε αμυνόμενο και ο Πάγκαλος κάνει το γυριστό σουτ, με τη μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
88\’ ΓΚΟΛ: Μπαλιά του Γουέλκαμ, πλασέ του Καραγιάννη και 4-0!
90+4\’ Σουτ του Παγώνη άουτ. 

Α.Ο. Χανιά (Σούλης Παπαδόπουλος): Ρίζος, Παγώνης, Γκότοβος, Κοντέων, Μανωλάς, Γκούμας, Καμινιώτης (77’ Οικονομόπουλος), Πάγκαλος, Καραλής (85\’ Μαρτσάκης), Καραγιάννης, Κρητικός (66’ Γουέλκαμ).

Άλιμος (Ηλίας Καλοπήτας): Μπαντίκος, Γαβριήλ, Καλαϊτζίδης, Μπούκουρης, Δάρρας, Γούλας, Καραμέρης, Δρημούσης (70’ Βουρλούμης), Παντελής, Δωροβίνης (51’ Μαυρίδης), Κοκκιναράς (79’ Νούλας).

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook