Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής στο Μαράθι Ακρωτηρίου Χανίων επισκέφθηκε ο Πρέσβης του Βιετνάμ στην Ελλάδα, Κος Βου Μπινχ (Vu Binh), συνοδευόμενος από τον Ακόλουθο της Πρεσβείας κύριο Χα Χάι Τανχ (Ha Hai Thanh) και την επικεφαλής του Γραφείου του, κυρία Κουάντς Τανχ Χουόνγκ Ιωάννα (Quach Thanh Huong Ioanna).
Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση του υψηλού προσκεκλημένου για την αποστολή, τις τρέχουσες και μελλοντικές δραστηριότητες, τις προτεραιότητες του Κέντρου, καθώς και τη διερεύνηση παροχής εκπαίδευσης σε διμερή βάση επ’ ωφελεία των Ε.Δ. του Βιετνάμ.
Στη συνέχεια συνοδευόμενος από το Διοικητή του ΚΕΝΑΠ, Αρχιπλοίαρχο Ι. Παυλόπουλο Π.Ν., ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου. Το βράδυ της ίδιας ημέρας παρετέθη δείπνο στη Λέσχη του Πεδίου Βολής Κρήτης προς τιμήν του προσκεκλημένου Πρέσβη.
\"\"

Λίγες ημέρες νωρίτερα, επισκέφθηκε το ΚΕΝΑΠ ο διαπιστευμένος στην Ελλάδα Ακόλουθος Άμυνας της Ινδίας, Σμήναρχος Παβάν Κουμάρ (Pawan Kumar).
Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωσή του για την αποστολή, τις τρέχουσες και μελλοντικές δραστηριότητες, τις προτεραιότητες του Κέντρου, καθώς και τη διερεύνηση παροχής εκπαίδευσης επ’ ωφελεία του Π.Ν. της Ινδίας το 2015.
Στη συνέχεια συνοδευόμενος από το Διοικητή του ΚΕΝΑΠ, Αρχιπλοίαρχο Ι. Παυλόπουλο Π.Ν., ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου, παρακολούθησε μέρος των εν εξελίξει 
εκπαιδεύσεων και παρακάθισε σε γεύμα εργασίας

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook