Φιλικό παιχνίδι, προπονητικού χαρακτήρα, θα γίνει ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον ΟΦΗ το Σάββατο (6/9)στο Παγκρήτιο Στάδιο στις 19:30. 
Οι δυο ομάδες που προέρχονται από ήττες στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, θέλουν να επωφεληθούν από την διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής, και να διορθώσουν λάθη και αδυναμίες. 
Οι δυο προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν νέα σχήματα και τακτικές, ενώ αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής και παίκτες που έχουν αγωνιστεί ελάχιστα ή καθόλου στα επίσημα ματς. 
Ο αγώνας, όπως αναφέρει η ανακοίνωση των ομάδων, θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των δυο ΠΑΕ:
ΠΑΕ Εργοτέλης: «Το Σάββατο 6/9/2014 στις 19.30, η ομάδα μας θα δώσει φιλικό αγώνα με τον ΟΦΗ, στο Παγκρήτιο Στάδιο. Το φιλικό θα έχει προπονητικό χαρακτήρα και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών για τους φιλάθλους».
ΠΑΕ ΟΦΗ:«Φιλικό παιχνίδι, προπονητικού χαρακτήρα, θα δώσει το Σάββατο στις 7.30μμ. στο Παγκρήτιο ο ΟΦΗ με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Ο αγώνας θα είναι κεκλεισμένων των θυρών για τους φιλάθλους».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook