\’Έξι κιλά και 280 gr ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μετέφερε με το πλοίο της γραμμής Πειραιάς -Ηράκλειο ένας 19χρονος Αλβανός προκειμένου να τα παραδώσει στον 21χρονο ομοεθνή του.

Ωστόσο Αστυνομικοί του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Ηρακλείου στους οποίους προκάλεσαν την περιέργεια   οι ύποπτες κινήσεις πάνω στο πλοίο του νεαρού Αλβανού προχώρησαν σε έλεγχο στις αποσκευές του   19χρονου  όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 τυποποιημένες νάιλον συσκευασίες περιτυλιγμένες με μονωτική ταινία και βάρους 6.280 gr ινδικής κάνναβης.

Όπως ισχυρίστηκε στους Αστυνομικούς θα τα παρέδιδε σε νεαρό Αλβανό με τον οποίο είχαν τηλεφωνική επικοινωνία  σε ραντεβού που είχε κλειστεί  έξω από το Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο 19χρονος επιβιβάστηκε σε ένα ταξί ενώ οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν επιβιβαζόμενοι σε άλλο προκειμένου να μεταβούν στο γήπεδο όπου και έγινε η σύλληψη των δύο ανδρών.

Ωστόσο ο 19χρονος κατά την προανάκριση αν και αρχικά είχε πει στους αστυνομικούς ότι θα παρέδιδε τα ναρκωτικά σε ομοεθνή του ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα για τα ναρκωτικά στις αποσκευές του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook