Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Ρόδου – Ομολόγησε ο γιος της μετά από εξαντλητική ανάκριση

Η στυγερή δολοφονία της 61χρονης Ευαγγελίας (Άντζελας) Ιεροβασίλη του Γεωργίου, το βράδυ της 20ής Ιουνίου 2012, στο σπίτι της, στο Γεννάδι εξιχνιάστηκε σήμερα τα ξημερώματα με ενέργειες της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου κ. Μαρίνας Κρανίτη και της Αντεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Αιμιλίας Σοφίας Μέρη και με τη συνδρομή της Εισαγγελίας Εφετών Δωδεκανήσου, δύο αστυνομικών του τμήματος Ανθρωποκτονιών Αττικής και αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Η υπόθεση είχε «παγώσει» διότι ο έλεγχος του γενετικού υλικού σε στοιχεία που είχε συλλέξει η σήμανση από τον τόπο του εγκλήματος και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου δεν είχαν οδηγήσει σε σαφή συμπεράσματα.

Υπήρχαν ενδείξεις που τελικά επιβεβαιώθηκαν.

Όπως αποκαλύπτει η «δημοκρατική» δράστης του φόνου είναι ο εξαρτημένος από ναρκωτικά γιος της 61χρονης ΜΠΑΤΖΑΚΑΚΗΣ Νικόλαος του Ιωάννη και της Ευαγγελίας, που γεννήθηκε την 19/04/1988 ενώ ως απλή συνεργός φέρεται η αλλοδαπή σύντροφος του ΙAKOULEVA IRINI του OLEG και της VALENTINA, γεν. 10/10/1978 στη Ρωσία, μητέρα δύο παιδιών.

Ο γιος μετά από εξαντλητική ανάκριση φέρεται να ομολόγησε ότι είχε επισκεφτεί με την σύντροφο του το σπίτι της μητέρας του και της είχε δηλώσει την αγάπη του για εκείνη.

Η μητέρα του φέρεται να μίλησε απαξιωτικά για τη σύντροφο του, μη αποδεχόμενη τον δεσμό και κυρίως το γεγονός ότι είχε δύο παιδιά. Ο γιος εκνευρίστηκε και επιτέθηκε στη μητέρα του λεκτικώς λέγοντας της ότι και η ίδια ήταν μητέρα παιδιού εκτός γάμου.

Η λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ τους, όπως είπε, τον θόλωσε έπιασε ένα μαχαίρι και την δολοφόνησε.

Ο δράστης θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον Εισαγγελέως και Ανακρίτριας.

newsbomb.gr