Τελευταία ενημέρωση 15:10

Λίγες ώρες μετά το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στο Σταλό, και είχε σαν συνέπεια τον βαρύτατο τραυματισμό 37χρονου δικυκλιστή (δείτε εδώ), νέο ατύχημα συνέβη στα Χανιά, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Στον δρόμο Χανίων – αεροδρομίου, μια μοτοσικλέτα συγκρούσθηκε με ενοικιαστικό αυτοκίνητο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου.

Συγκεκριμένα, ενα ενοικιαστικό αυτοκίνητο με Γερμανούς ,κινείτο  στο δρόμο προς Αεροδρόμιο, ενώ προς την ίδια κατεύθυνση κινείτο και μια μοτοσικλέτα την οποία οδηγούσε 40χρονος Αμερικανός, υπάλληλος στη Αμερικανική Βάση.

Ξαφνικά, στην ευθεία μετά τη διασταύρωση για τους τάφους του Βενιζέλου, και λίγο πριν απο στροφή του δρόμου, η μοτοσικλέτα του 40χρονου, άγνωστο πώς  προσέκρουσε στην αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου, κοντά στην πόρτα του οδηγού, με συνέπεια να εκτραπεί της πορείας της και ο οδηγός της να βρεθεί τραυματισμένος μέσα σε ένα χωράφι.

\"\"

Ο 40χρονος φέρει θλαστικά τραύματα και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

\"\"

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ γιατη διακομιδή του τραυματία στο Νοσοκομείο, η αστυνομία αλλά και η πυροσβεστική καθώς αρχικά, υπήρξαν αναφορές για εγκλωβισμό ατόμου στο ΙΧ.

\"\"

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook