Πλήθος κόσμου παρακολούθησε φέτος το σιρκουί «Χορδάκι 2011», το οποίο διοργανώθηκε με επιτυχία από τον Τάλως ΑΝΕΚ LINES και συνεργασία με την τοπική κοινωνία και τον πολιτιστικό σύλλογο «Καγιαλές». Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 80, με τους αθλητές να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Στα μίνι μικρά ο Αλέξανδρος Βέρνερ με… φόρα από τα «Βενιζέλεια 2011» πήρε και αυτό το σικρουί, ενώ στα μίνι μεγάλα ξεχώρισε ο Μανόλης Ορφανουδάκης του Α.Ο. Κύδων.
Στα μίνι μεγάλα κορίτσια η Ραφαηλία Σκορδυλάκη του Ο.Α. Σούδας πήρε την πρωτιά, ενώ ο Γιάννης Πανηγυράκης του Τάλω ANEK LINES έκοψε πρώτος το «νήμα» στους παμπαίδες.
Στους παίδες νικητής ήταν ο Στέλιος Φαραντάακης του Ο.Α. Σούδας.
Τέλος στους μάστερ την πρωτιά κατέκτησε ο Χρήστος Πελεκανάκης του Τάλω ANEK LINES και στους όπεν ο Παναγιώτης Μαρεντάκης, επίσης του Τάλω ANEK LINES.
Ο Τάλως ANEK LINES με ανακοίνωση του : «θα ήθελε να ευχαριστήσει την τροχαία, το ΕΚΑΒ, την αστυνομία, τα παιδιά με τα μοτό, τον πολιτιστικό σύλλογο Καγιαλέ, τον χρυσό χορηγό ANEK LINES, τον χορηγό ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ και όλους όσι συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή των αγώνων.
Τέλος να ευχηθεί περαστικά και γρήγορα στην ενεργό δράση στον προπονητής της Σούδας Παπαδημητράκη Σταύρο διότι είχε ένα ατύχημα ενώ παρακολουθούσε τους αγώνες!».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook