Μέχρι την Δευτέρα το βράδυ αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την μάχη που δίνει η κρητική αποστολή των τοπικών φορέων του Ηρακλείου για να ανατρέψει τα δεδομένα στο θέμα της αδειοδότησης του ΟΦΗ. 
Επί της ουσίας οι βουλευτές του Νομού Ηρακλείου μαζί με τον Δήμαρχο Ηρακλείου και τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη περιμένουν μια απάντηση από τον κ. Γερουλάνο για το αν μπορεί να επέμβει στο θέμα της αδειοδότησης του ΟΦΗ και να ζητήσει από τον κ. Πιλάβιο να κάνει δεκτή την αίτηση ανάκλησης και την επανεξέταση του φακέλου της κρητικής ομάδας. 
Οι ελπίδες για να αλλάξουν τα δεδομένα και να εξεταστεί ο φάκελος του ΟΦΗ είναι ελάχιστες εώς μηδαμινές και αυτό προκύπτει και από το γεγονός ότι η αντιπροσωπεία των ανθρώπων του ΟΦΗ που πήγε την Δευτέρα το μεσημέρι στην ΕΠΟ βρήκε τις πόρτες κλειστές. 
Και όταν λέμε κλειστές ενοούμε ότι τόσο ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος όσο και ο αντιπρόεδρος κ. Οικονομίδης απουσιάζουν στο εξωτερικό , ενώ ο εκτελεστικός διευθυντής της ΕΠΟ Παυσανίας Παπανικολάου δήλωσε ουσιαστικά αναρμόδιος για την πορεία της αίτησης ανάκλησης που έχει καταθέσει από την προηγούμενη Τετάρτη και παραμένει καλά κρυμμένη σε κάποιο γραφείο της ΕΠΟ. 
Εξώδικο στη Football League 
Στο μεταξύ οι διοικούντες την ΠΑΕ ΟΦΗ προχώρησαν σε μια κίνηση που μπορεί να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες τους για την αδειοδότηση της ομάδας καθώς έστειλαν εξώδικη καταγγελία στη Football League ζητώντας την μη επικύρωση της βαθμολογίας στη Β΄ Εθνική αύριο την Τρίτη το μεσημέρι όπου θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της Football League για αυτό το σκοπό. 
Στις 7 το απόγευμα το συλλαλητήριο 
Την ίδια ώρα που οι τοπικοί φορείς και τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ δίνουν αγώνα για να ανατρέψουν τα δεδομένα στο κομμάτι της αδειοδότησης , οι φίλαθλοι της κρητικής ομάδας ετοιμάζονται να βγουν ξανά στους δρόμους. 
Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 7 το απόγευμα στην Πλατεία των Λιονταριών και αναμένεται να είναι το πολυπληθέστερο από όσα συλλαλητήρια έχουν γίνει μέχρι τώρα για τον ΟΦΗ. 
Σε αυτό έχουν κληθεί να δώσουν το παρόν εκτός από τους φιλάθλους της κρητικής ομάδας ,οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και οι παίκτες της ομάδας για να φωνάξουν μαζί για το αίσθημα της αδικίας που νιώθουν για την μη αδειοδότηση της κρητικής ομάδας. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook