Η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» με αφορμή τη συμπλήρωση 134 χρόνων από την ίδρυσή της, γιορτάζει και διοργανώνει τις εξής εκδηλώσεις:
•Το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 20.00, στον Ι.Ν. Τιμίου Σταυρού στην Καστέλα, θα πραγματοποιηθεί αρτοκλασία υπέρ υγείας των μελών της
• Την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014, ανήμερα της εορτής και ώρα 09.00 π.μ. στον ίδιο χώρο, θα τελεστεί τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των μελών του σωματείου που έπεσαν ηρωικά, στους αγώνες κατά της Τουρκοκρατίας, στους αγώνες για την Ένωση της Κρήτης, στον Μακεδονικό αγώνα, στους Βαλκανικούς πολέμους, στην Μικρά Ασία και κατά την περίοδο της Γερμανικής Κατοχής.
Με αφορμή δε τη συμπλήρωση 150 χρόνων από τη γέννηση του Ε. Βενιζέλου, πολίτη και πολιτευτή του Πειραιά, η «ΟΜΟΝΟΙΑ» σας προσκαλεί:
• To Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 11.00 π.μ. στην πλατεία Κοραή, μπροστά από το άγαλμα του Εθνάρχη, όπου θα τελεστεί δέηση στη μνήμη του μεγάλου πολιτικού. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων και μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.
• Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 19.30 στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, διοργανώνει μεγάλη εκδήλωση και όπου θα παρουσιάσει μέσω του ιστορικού της αρχείου, τους άρρηκτους δεσμούς του Εθνάρχη με το σωματείο. Τα ντοκουμέντα θα πλαισιώσουν χοροί και τραγούδια από τα συγκροτήματα της Αδελφότητας και τους καλλιτέχνες Μανώλη Κονταρό και Μάνο Μουντάκη. 
• Η βραδιά θα κλείσει με συναυλία.
Επιμέλεια & παρουσίαση κειμένων: Α.-Μ. Ντουντουνάκη
Παρουσίαση εκδήλωσης: Ι. Παπαδάκης
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook