Από τύχη γλίτωσε μια 58χρονη γυναίκα από τα χέρια του 78χρονου συντρόφου της, όταν προσπάθησε να την πνίξει, επειδή τον χώρισε!

Ο άντρας, με τον οποίο συζούσαν, της έδεσε τα χέρια, της πέρασε μία πέτρα από το λαιμό και επεδίωξε να την πνίξει στο σπήλαιο του Καϊάφα, όπως κατέθεσε η ίδια στο Γ\’ Αστυνομικό Τμήμα Πάτρας.

Ο 78χρονος εμφανίστηκε την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου στο τμήμα λέγοντας ότι είναι συνταξιούχος εφοριακός και πως ήθελε να καταγγείλει τη γυναίκα, την οποία είχε μαζί του δεμένη με σχοινί, για κλοπή και απόπειρα δολοφονίας.

Μετά την ανάκριση, αποκαλύφθηκε ότι ο 78χρονος ήταν αυτός που την είχε δέσει και την είχε κρατήσει για μία μέρα στο Σπήλαιο Καϊάφα, θέλοντας να την εκδικηθεί επειδή του ζήτησε να χωρίσουν! Μάλιστα, της είχε δέσει και μία πέτρα στο λαιμό για να την πνίξει!

Η γυναίκα κατάφερε να λυθεί, όμως ο 78χρονος την εντόπισε και την ξανάδεσε. Στη συνέχεια ο ίδιος, σκηνοθέτησε επίθεση σε βάρος του, τραυματίζοντας ο ίδιος με ένα μαχαίρι το πόδι του! Ο 78χρονος συνελήφθη και νοσηλεύεται μέχρι να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πύργου.

Πηγή : dete

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook