Με τον τίτλο «Love Story στο Σαν Φρανσίσκο», το περιοδικό Paris Match αποκαλύπτει ότι οι δύο «αριστεροί» υπουργοί που έριξαν την κυβέρνηση Ολάντ και τον ανάγκασαν να κάνει ριζικό ανασχηματισμό είναι ερωτευμένοι και μετά την ανατροπή της κυβέρνησης κάνουν διακοπές στην Αμερική.

Ο Αρνό Μοντεμπούρ, πρώην υπουργός Οικονομίας και η Ορελί Φιλιπέτι, πρώην υπουργός Πολιτισμού της κυβέρνησης Ολάντ συνελήφθησαν από τον φακό του γαλλικού περιοδικού στο Σαν Φρανσίσκο, ερωτευμένοι, ενώ κανείς δεν εγνώριζε ότι είχαν σχέση.


Οι δύο πρώην υπουργοί προκάλεσαν πολιτικό σεισμό στη Γαλλία πρόσφατα όταν έριξαν την κυβέρνηση και αρνήθηκαν να υπουργοποιηθούν εκ νέου. Μπήκαν και οι δύο στην κυβέρνηση Ολάντ το 2012. Είχαν συναντηθεί για πρώτη φορά το 2006, όταν και οι δύο στήριξαν την υποψηφιότητα της Σεγκολέν Ρουαγιάλ για την προεδρία.

Μήνυση στο περιοδικό

Ο Αρνό Μοντεμπούρ κατέθεσε σήμερα μήνυση στο περιοδικό Paris Match για παραβίαση της προσωπικής του ζωής. «Είναι αντίθετος εδώ και καιρό στην κουτσομπολίστικη εκδοχή της πολιτικής ζωής και ζητώ να προστατευθεί η προσωπική μου ζωή» γράφει στην καταγγελία του ο πρώην υπουργός Οικονομίας της Γαλλίας.

Το περιοδικό γράφει «μετά τον ανασχηματισμό, οι δύο πρώην υπουργοί επέλεξαν την Καλιφόρνια για διακοπές ερωτευμένων» και δημοσιεύει πολλές φωτογραφίες που τους δείχνουν αγκαλιασμένους ή να παίρνουν φωτογραφίες ο ένας τον άλλο.


iefimerida.gr