Μία σημαντική συμφωνία έκλεισε η Ακαδημία ποδοσφαίρου Ροδωπού-Ποσειδών Καμισιανών Ραπανιανών, αφού πλέον ανήκει στο Δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.

\"\"
Η συμφωνία ανακοινώθηκε επίσημα από την Σχολή του Παναθηναϊκού με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των \”πράσινων\” Σχολών Βασίλη Κωνσταντίνου να κάνει και σχετικές δηλώσεις.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Το Δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού αναπτύσσεται σύμφωνα με την στρατηγική ανάπτυξης που έχει εκπονηθεί. Η εξάπλωση του Δικτύου συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.
 
Η τελευταία προσθήκη εντός της ελληνικής επικράτειας αφορά την ακαδημία Α.Π.Σ. ΡΟΔΩΠΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΥ-Α.Ε.ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΜΙΣΙΑΝΩΝ- ΡΑΠΑΝΙΑΝΩΝ που εδρεύουν στον Πλατανιά Χανίων στην Κρήτη.

 \"\"

 «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καλωσορίζουμε στο δίκτυό μας την ακαδημία του Α.Π.Σ. ΡΟΔΩΠΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΥ-Α.Ε. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΜΙΣΙΑΝΩΝ-ΡΑΠΑΝΙΑΝΩΝ και ιδιαίτερα τους κκ. Κελαϊδή Ιωάννη, Ανθούση Δημήτριο και Μακραντώνη Ιωάννη που έχουν επιτελέσει ένα λαμπρό έργο στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πλατανιά Χανίων» δήλωσε ο Δ/Σ των Σχολών κ. Βασίλης Κωνσταντίνου.

 
Η δομή της ακαδημίας αλλά και οι προδιαγραφές της πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει οι υπεύθυνοι της ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ με συνέπεια πριν από λίγες ημέρες να υπογραφούν τα ανάλογα συμβόλαια και το Δίκτυο να αποκτήσει ένα ακόμα επίλεκτο μέλος.
 
Η ακαδημία Α.Π.Σ. ΡΟΔΩΠΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΥ-Α.Ε.ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΜΙΣΙΑΝΩΝ- ΡΑΠΑΝΙΑΝΩΝ προσδοκεί να προσελκύσει αθλητές ηλικίας 5 – 15 ετών και διαθέτοντας ένα άρτιο καταρτισμένο προπονητικό επιτελείο που αποσκοπεί στην σωστή και οργανωμένη εκπαίδευση των νεαρών ποδοσφαιριστών της.
 
Πλήρες ενταγμένο μέλος του δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού η ακαδημία του Α.Π.Σ. ΡΟΔΩΠΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΥ-Α.Ε.ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΜΙΣΙΑΝΩΝ- ΡΑΠΑΝΙΑΝΩΝ θα απολαμβάνει σειρά μοναδικών προνομίων στοχεύοντας στην περαιτέρω ενίσχυση/εδραίωση της ακαδημίας.
 
Μοναδικά προνόμια όπως η ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης, η οδοντιατρική κάλυψη, ένα προπονητικό σετ καθώς και ένα αθλητικό πακέτο στοχεύοντας να εξυπηρετήσει τις ανάγκες όλων των αθλητών.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook