Σαν από μηχανής θεοί εμφανίστηκαν για να σώσουν μια ηλικιωμένη γυναίκα από τα χέρια αδίστακτων κακοποιών που τη βασάνιζαν μέσα στο ίδιο της το σπίτι στη Μαγνησία, ο γιος της και ο γαμπρός της! Ακούγοντάς τους να πλησιάζουν, οι δύο ληστές τράπηκαν σε φυγή.
Ως εκείνη τη στιγμή, η 80χρονη γυναίκα είχε ζήσει εφιαλτικές στιγμές. Πρωί- πρωί της Δευτέρας, οι κακοποιοί που φορούσαν κουκούλες όρμησαν στο σπίτι της στην κοινότητα Πλάτανος του Αλμυρού, την ακινητοποίησαν, της έδεσαν τα χέρια και τη φίμωσαν, ενώ ταυτόχρονα την χαστούκιζαν άγρια απειλώντας την ότι θα της κόψουν τα δάκτυλα με ένα ψαλίδι, αν δεν τους πει πού έχει κρυμμένα χρήματα!
Ενώ ο ένας ερευνούσε τα δωμάτια, ο συνεργός του άκουσε να φτάνουν οι δυο άνδρες και τράπηκαν σε φυγή αρπάζοντας όσα χρυσαφικά πρόλαβαν να βρουν. Ο γιος και ο γαμπρός της ηλικιωμένης «πάγωσαν» όταν την βρήκαν δεμένη και φιμωμένη, αλλά ευτυχώς υγιή. Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, όμως δεν κατάφερε να ανακαλύψει τα ίχνη τους.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook