Πιο \”πλούσια\” σε σχέση με τις προηγούμενες δύο χρονιές ήταν η επίσημη παρουσίαση του Πλατανιά για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.
Σε μία εκδήλωση που κράτησε αρκετές ώρες η Χανιώτικη ομάδα παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις, τα νέα αποκτήματα μαζί με τους ποδοσφαιριστές που παρέμειναν, το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο και τις ομάδες Κ20, Κ17 και Κ15.
Σχετικά βίντεο συνόδευαν κάθε παρουσίαση, ενώ τους ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής \”σύστησαν\” στο κοινό οι προπονητές τους Νίκος Μαναρώλης (Κ20), Γιάννης Κατσούλης (Κ17) και Αντώνης Καρατζής (Κ15).
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της \”ερυθρόλευκης\” ΠΑΕ, αλλά και οικοδεσπότης της βραδιάς στο Minoa Palace Resort & Spa, Μανώλης Μαθιουλάκης στην ομιλία του ζήτησε μεγαλύτερη στήριξη στην ομάδα από τους Χανιώτες, αλλά και από τα ΜΜΕ, ενώ ευχαρίστησε θερμά και τους χορηγούς. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και στον \”αδερφό\” του -όπως τον είχε αποκαλέσει και αυτός κατά την επίσημη ανακοίνωση της διάδοχης κατάστασης στην προεδρία- και προκάτοχό του Στέλιο Βαρουξάκη, αλλά και στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. που δεν συνεχίζουν, αλλά παραμένουν κοντά στην ομάδα. 

Όσον αφορά τις εμφανίσεις η πρώτη (ερυθρόλευκη) και η δεύτερη (κόκκινη) είχαν ήδη φορεθεί, ενώ τις εντυπώσεις κέρδισε η τρίτη (μωβ), που παραπέμπει σε Φιορεντίνα!

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook