Με μια αρκετά καυστική ανακοίνωση η Θύρα 4 των οπαδών του ΟΦΗ έδωσε τη δική της απάντηση μετά την καταδικαστική απόφαση από την ΕΠΟ κατά της ομάδας τους. 
Στην ανακοίνωση τους μιλούν με σκληρά λόγια για την Ελληνική πολιτική ηγεσία , και καλούν τον κάθε απλό φίλαθλο του ΟΦΗ σε νέο συλλαλητήριο την Τετάρτη στην Πλατεία Ελευθερίας στις 7 το απόγευμα. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 4 : 
«Μιας πιάνει κατάθλιψη όταν μετράμε το πόσα πολλά μας έχετε κάνει.
Μας κλείσατε τα φώτα, μας σφάξατε με ένα συγνώμη, μας χτυπήσατε στα Γιάννενα και τώρα με το έτσι θέλω δεν εξετάζετε καν δευτεροβάθμια τον φάκελο μας. 
Σας είχαμε προειδοποιήσει πάρα πολλές φορές πως την οργή του κόσμου δεν μπορεί να την ελέγξει κανείς. Προβλέπουμε ότι δεν έχετε δει ακόμα τίποτα από αυτά που θα ακολουθήσουν.
Να μην τολμήσει να κατέβει κανείς από τους 300, μέχρι να αποκατασταθεί η έννομη τάξη στην ΕΠΟ. Αρχή από τον Κο. Σαμαρά αύριο, θα βρισκόμαστε στην Πλατεία Ελευθερίας στις 19:00. 
Ότι αποτελέσματα είχε η βουλευτική ασυλία στην δημόσια ζωή και στο κοινωνικό σύνολο άλλα τόσα έχει και η ασυλία των αλογομούρηδων σας. Επιβάλετε αυτοδιοίκητο στην ΕΠΟ? Επιβάλουμε αυτοδιοίκητο στις ζωές μας και στην Κρήτη μας». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook